Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kalunia94-89

Rozłąka z ukochanym

Polecane posty

Gość kalunia94-89

Witam. 2 dni temu mój chłopak wyjechał do wojska do Poznania. Wczoraj pisał mi, że mogą korzystać z telefonów ale dzisiaj nic nie pisze :( Boje się o niego :(. Ma ktoś może podobna sytuację ? jak to jest z tymi telefonami w wojsku ? co mam robić , jak przetrwać te miesiące bez niego ? :(

Gość nnmk
ile teraz trwa sluzba w wojsku?

Gość improvised explosive device
bój się dalej, bo go tam jakieś zombie zeżre :o kurwa, jakie z was są niesamodzielne panikary to ja pierdolę :o

Gość kalunia94-89
On pojechał na szkolenia prawdopodobnie bedzie mial przysięge 11 listopada a potem już przepustki a służba to od 3 do 4 miesiecy.

Gość kalunia94-89
Ludzie maja uczucia. Jak ktos kogoś kocha to sie martwi martwi o ta osobe. Najwidoczniej Ty jeszcze do tego nie dotosłes/łaś.

Gość improvised explosive device
żebyś wiedziała do czego ja dorosłam i co już przeżyłam to byś się za łeb złapała. z tą różnicą, że ja mimo wszystko potrafię wyłączyć na moment uczucia i nie srać w gacie, bo mój luby milczy przez jeden dzień. co ty zrobisz jak go wyjebią na misję i będzie ci milczał nawet i tydzień? 😴

Gość kalunia94-89
Jak narazie to sa szkolenia a żeby wysyłac na misje trzeb byc żołnierzem zawodowym. Ja żyje chwila na misije nie wysylaja pierwszych lepszych, trzeba miec doswiadczenia...