Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolina6785

Patologia ciazy???

Polecane posty

Gość karolina6785

Hej dziewczyny mam pytanie, obecnie jestem w 39 tyg ciazy termin mam na 14.X w wlasnie dzis od swojej gin dostalam skierowanie do szpitala na patogie ciazy...bo okazalo sie ze nie urodze dolem gdyz moja miednica jest za waska i nie porzejdzie moj maly skarb...ale na skierowaniu nie ma nic odnosnie cc,tylko o tej miednicy... i teraz nie wiem co i jak ...czy to nalezy z tym skierowaniem zglosic sie na Izbe przyjec czy zapisac do Przychodni Przyszpitalnej,aby umowic sie z ordynatorem? czy od razu mnie zostawia na patologii? nie wiem kompletnie co mam robic jak wygladaja procedury itp...Czy umawiaja na cesarke, na konkretny termin? Bardzo prosze o pomoc bo jestem zielona w tych sprawach...

Gość skoro nie urodzisz dołem
to pewnie uchem albo nosem wyjdzie :o czego nie rozumiesz? :o

Gość dzwon do szpitala
i tam zapytaj co masz zrobić z tym skierowaniem. Powiedzą ci.

Gość 1000razy
juz pisalam-DZWON I PYTAJ!nie tu na kafe,tylko do szpitala. czy wasze telefony sa pod pradem?czemu tak sie boicie zadzwonic??

i pójdzie do lekarza dostanie papierek i nie wie o co pytac w gabinecie :O:O idz na izbę dowiesz sie skoro jesteś za wąska to na pewno cc inaczej sie nie da :O

Gość karolina6785
ty myszka sie lepiej zamknij, padlino jedna ... bo ty to jestes patologia totalna

:D czy ja powiedział wulgarne słowo na ciebie ? Nie to świadczy o twojej niskiej kulturze :) a bywa że prwda w oczy kole

Gość karolina6785
Patrz na siebie, bo z tego co czytam to ty do konca normalna nie jestes, puszczalska

Na skierowaniu na pewno jest dana kiedy masz się stawić w szpitalu. Idź ze skierowaniem oraz z kartą ciąży do szpitala w tym dniu. Zostaniesz na bank przyjęta na oddział.Zbadają Ciebie ,zostanie podjęta decyzja.