Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czosnkowa mama

czy leczyla sie ktoras z was czosnkiem podczas karmirnia piersia?

Polecane posty

Gość czosnkowa mama

U mnie tylko to pomaga na przeziebienie anie wiem jak maly zareaguje-ma 4miesiace

Gość Czosnku powinno się
w ogóle w czasie karmienia piersią unikać, ponieważ bardzo zmienia smak pokarmu i dziecko może go odrzucić. Spróbuj z odrobina dodaną do jedzenia, a później, jak dziecko dobrze zareaguje, użyj go więcej.

Chyba oszlalas. 4m i ty chcesz czosnek jesc ??? Badz przygotowana na nawet pobyt w szpitalu z dzieckiem. Jestes kompltenie nieodpowiedzilana.

srytupierdutu, mój nigdy nie odmówił piersi, nawet po czosnku. Ja w ciązy piłam syrop czosnkowy i chyba sie przyzwyczaił:)

pewnie wypowiadaja sie kobiety ktore albo nie karmily albo czosnku w czasie karmienia piersia nie probowaly. ja probowalam nie raz a potem bez ograniczen i nic sie nie dzialo. nie ma zadnych przeciwwskazan, moze tylko smakowe, ale widocznie mojemu nie przeszkadzalo.

Gość ataajednakobiecinka
a ja leczylam sie czosnkiemi karmilam...i nci nikomu nie bylo...no w sumie ja wyzdrowialam :)

Ty wyzdrowiałaś, a on dostał pTwoje przeciwciała:) Zarówno Zdesperowana Żona, jak i ja jestesmy przykładem, że jeżeli dziecko nie jest alergikiem, to można jeść wszystko. Oczywiscie nie mówię o przetworzonym żarciu, polepszaczach smaku, sztucznych napojach itp - ale to nikomu nie słuzy:)