Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Randkowa dziewczyna 25

Moja dzisiejsza randka!! Zaraz dostane kota normalnie!!!!

Polecane posty

Gość w dzisiejszych czasach faceci
nie są tak łatwi, jak wy

Gość rany boskie co za rogi
domniemam,ze masz 25 lat. w tym wieku tak sie sra za jakis typem z randki w dodatku 3 godzinnej? w tym wieku nie ma sie chlopaka?

a ilu już zaliczyłaś?

Gość pewnie brzydka
i znalazla jelenia ktora chcial sobie pociupciac

"W ciagu tygodnia? Miesiaca? Roku?" w ciągu swojego życia

Gość maivi
Ludzie niektorzy jestescie tak glupi z tymi swoimi komentarzami masakra....zal.. A co do problemu to zgodze sie ze facet zachowal sie dziwnie..Kurde albo Ja bym postawila wszystko na jedna karte i napisala czy nie chce ponownie sie spotkac.. Najwyzej odpisze ze nie i bedziemy wiedzieli o co chodzi Moj facet po spotkaniu pierwszym teznagle jakos przestal dzwonic i pisac a potem sie okazalo ze byl ostrozy i nie chcial robic z siebie napalenca wiec glowa do gory...A skoro mowisz ze bylo milo no to czmeu mialby sie nie odezwac? Napisz potem jak historia sie potoczyla trzymam kciuki ;)

Gość sassssssssssssssssss
a może on jest "porządny"? i nie śpi z kim popadnie. a może z nikim nie spał? albo idzie do łóżka z dziewczyną którą kocha?

Gość sdfdghdgh
No ale to jest prawda ze u wiekszosci facetow tak jest ze jak laska z nimi od razu pojdzie do lozka to beda na nia inaczej patrzec. Takze zastanow sie czego oczekujesz od tego faceta. Jesli chcesz czegos powazniejszego to powsciagnij swoje zadze,nie narzucaj sie i poczekaj na jego ruch. Nic nie przyspieszaj i nie podawaj sie na tacy od razu z rozlozonymi nogami. A jesli liczysz tylko na szybkie bzykanko i nic wiecej Cie nie interesuje to napisz do niego i zaproponuj spotkanie.

Gość niunka77799
nie martw sie, moj facet tez na poczatku nie odzywal sie do mnie za czesto a to dlatego ze poprostu mu zalezalo i chcial zrobic z siebie jakiegos desperate co sie narzuca tylko spokojnie wszystko rozwinąć

Gość niunka77799
bląd : nie chcial*

Popieram moich przedmówców. Cierpliwie czekaj.. wiem, łatwo nie jestem, ja tez jestem w goracej wodzie kąpana, więc Cię rozumiem doskonale . Ale pamietaj: kto cierpliwy, ten szczęśliwy :)

halucynacja - "łatwo nie jestem" - szkoda ;) Randkowa dziewczyna 25 - pewnie jestes nimfomanka ... z powodu braku ;)

Gość ghfhhg
halucynacja :D:D:D:D:D leże