Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość drastyczna prawda !!!

Do swiadomosci wszystkich - prawda !!!

Polecane posty

http://www.radio.kielce.pl/page,,quot-Kieleckie-schronisko-to-mordownia-quot-mowili-obroncy-zwierzat,75a2b150175a206da7eec94932e7055a.html http://www.voila.pl/087/2tq1b/?1 http://www.voila.pl/090/hdu9s/?1 http://www.voila.pl/093/aors6/?1 http://www.voila.pl/094/pb2yj/?1 zwierzeta glodzone, bite, torturowane i zabijane, bez wody ani opieki weterynaryjnej, matka ze szczenietami - konajaca, zachudzone schronisko z dotacjami, nowy samochod i bajery na wejsciu - zwierzeta W SCHRONISKU, GDZIE POWINNY PRZZYNAJMNIEJ MIEC WODE I CHOC TROCHE OPIEKI, BYLU K-A-T-O-W-A-N-E Blagam, zainteresujcie tematem znajomych. Blagam podajcie dalej. NIGDY SIE NIE POGODZE Z KATOWANIEM DZIECI I ZWIERZAT - od nas zależy i od naszego zainteresowania czy takie sytuacje będą miały miejsce BŁAGAM!!! (zdjecia ściagnęłam ze swojego profilu na FB. nie naruszyłam niczyjej prywatnosci)

up

Gość taaakaa
prawda ale co zrobic, pare osob nie pomoze a inni du pe odwracaja od problemu.... przykre, sama w przyszlosci chce otworzyc schronisko ale niestety ludzie maja to gdzies, niby mowia ze problem jest ale jak przyjdzie co do czego to kazdy sie chowa nikt sie nie odzywa

Gość dzxfsdfsdfsd
jak już pomagacie to działajcie raczej w imieniu fundacji, które potrafią kontrolować populacje tych zwierząt a nie tych co tylko dokarmiają bezpańskie psy (była jedna taka) na zasadzie że lepiej dać głodnemu wędkę niż rybę

Gość ludzie to potworry!
czemu nikt nic z tym nie robi do cholery ????????????

Gość afisia fisia
" czemu nikt nic z tym nie robi do cholery ????????????" sama zrób potem opisz co zrobiłaś na forum by zachęcić tym innych do działania 🖐️

rowniez jestem zdanai, ze nalezy kontrolowac rozmnazanie zwierzat nie dzialam w zadnej organizacji, spontanicznie staramy sie pomagac, jesli sie udaje, to wspaniale prosze po prostu podajcie dalej, uswiadomcie ludziom na utrzymanie jakich rzezi ida pieniadze podatnikow !!! to nie chodzzi o ratowanie, chce uswiadomic ludziom ze bestialswo sie szerzy BADZCIE SWIADOMI I NA ILE MOZECIE PODAJCIE DALEJ - BŁAGAM BRAK SWIADOMOSCI OKRUCIEŃSTWA POMNAŻA JE - A WYSTARCZY POWIEDZIEC, ZE WIEM I MI KITU NIE WCISKAJ - LUDZIE, TO DOTYCZY WSZYSTKIEGO - KIT WCISKAJA NA KAŻDYM KROKU, BO LUDZIE BOJĄ SIE PRAWDY, WOLĄ LUKROWANE RÓŻOWE OBRAZKI, GÓWNO ZAWINIĘTE W SREBERKO, BYLE SIĘ BŁYSZCZAŁO ! więc Was dzis prosże tylko, zebyście wiedzieli o tym, z czasem moze tez uda się Wam choć odrobinę pomóc dzxiękuję

Gość ludzie to potworry!
mieszkam daleko od Kielc ale sprawe trzeba by anglosnic w mediach i wszędzie a ludzie ktorzy mieszkaja blisko i maja czas prosze zaregujcie :( ja sie opiekuje schroniskiem w moim miescie

tylko o to chodzi - nagłościnć sprawę nie można udaw ać że w Polsce nie ma głodnych dzieci, bezdomnych i niekochanych, że kultura i traktowanie zwierząt w Polsce nie przypomina bardziej poziomu świadomości z okrsu średniowiecza OD TEGO NIE STANIEMY SIĘ BARDZIEJ EUROPEJSCY, BARDZIEJ ŚWIATOWI, BARDZIEJ CYWILIZOWANI Obudźcie się ludzi - dziś w 'schronisku' w Kielcach odkryto kolejne skatowane zwierzęta - w miejscu na któe płaca podatnicy, któe jest przeznaczone dla zwierząt niechcianych !!! ale to nie znaczy, że mają tam być kopane, katowane i zdychać z głodu i pragnienia!!! LUDZIE DO DIABŁA, OBUDŻCIE SIĘ - TO JEST WASZ KRAJ, WASZE PRAWO ZAPROWADZIĆ PORZĄDEK, EGZEKWOWAĆ GO, NIE GODZIĆ SIĘ NA BESTIALSWO TO NAM URODY NIE DODAJE, EUROPEJSKOŚCI TEŻ NIE ! TAK - PRAWDA KOLE W OCZY, ALE TAK WŁASNIE TO WYGLĄDA. NIE TYLKO NA WSIACH ROZMNAŻAJĄ SIĘ ZWIERZAKI JAK KRÓLIKI, BO POWSZECHNA ŚWIADOMOŚĆ SPOŁECZNA JEST NA POZIOMIE JASKINIOWCÓW, ALE W MIASTACH TAKCE - TRZEBA CHCIEĆ SIĘ OBUDZIĆ - WAS DZIEJAJ BŁAGAM O TO BYŚCIE CHCIELI SIĘ OBUDZIĆ I ZADZIAŁAĆ JAKO OBYWATELE PAŃSTWA - NIE MOGĄ NAM KOŁO DUPY ROBIĆ CWANIACZKI PRZYKŁAD NADUŻYĆ ZNAJDZIECIE WSZEDZIE TAM, GDZIE W WYNIKU BEZMYŚLOŚCI I OBOJĘTNOŚCI ORGANÓW PAŃSTWOWYCH LYDZIE CWANI CHCĄ NA NAS ZAROBIĆ - NAJŁATWIEJ NA TYCH CO SĄ ZALEŻNI OD WĄTPLIWEJ JAKOŚCI "POMOCY" OBUDŹCIE SIĘ!!! BŁAGAM

przeraża mnie wasza obojetnosc i bezdusznośc ludzie

Gość .............................a
.