Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iwonex

Bromergon i prolaktyna

Polecane posty

Gość iwonex

Hej! Zapraszam do pogawędki wszystkie dziewczyny, które borykają się z wysoką prolaktyną. Piszcie jakie są wasze doświadczenia, co Wam pomogło, a co tylko pogorszyło sprawę. Ja mam zdiagnozowaną hiperprolaktynemię i rozpoczęłam swoją przygodę z Bromergonem, na razie 1/4 tabletki na noc. Większych skutków ubocznych na razie brak, jak będzie dalej zobaczymy. Hiperprolaktynemia została u mnie wykryta po roku nieudanych starań o dziecko. W tej chwili odpuściłam sobie starania, chcę aby Bromergon uporządkował trochę mój organizm. Mam jednak nadzieję, że wkrótce uda mi się zostac mamą. Piszcie dziewczyny!

hej jak chcesz to dołącz się do nas :) topic prolaktyna :) zapraszamy :)..Ja też mam podwyższoną prolaktynę ale tylko tą po tabletce MTC też biorę bromergon i nie miałam żadnych skutków ubocznych zaczęłam od1/2 tabletki i cały czas tak zażywam. Bromergon biorę już 3 cykle i jak na razie nie udało mi się jeszcz zajść w ciąże ale nie tracę nadziei :)..Po kolejny cyklu będę mieć badanie drożności jajowodów :) nasienie męża ok :)..Pozdrawiam i powodzenia :)