Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skruszona454

co dla facetów oznacza słowo.....

Polecane posty

Gość skruszona454

POTRZEBNY ? obrazilam przyjaciela , nie chcial ze mna rozmawiac , ale przeprosiłam , uzylam słów , ze jest mi.. potrzebny , podziałalo jak magnes....

Gość Oficjalny gangsterr
zraniłas go bo pewnie do ciebie smarował

Gość skruszona454
nie wydaje mi sie , po prostu mielismy dobre kontakty , mogłam na niego liczyć , nie zawiódł mnie , ale powiedzialam mu cos co go ruszyło , jego ego , duzo mnie to kosztowało , zeby sie ukorzyc i przeprosić , tak jak pisałam słowo "potrzebny " zmienilo całą sytuacje , przeszło mu..

Gość Bella Bestyjka
i poniesiesz konsekwencje- sama to przerabiałam, dlatego nie wykorzystuj jego uczuć jakie żywi do ciebie, postaw sprawę jasno

Widocznie nigdy nie bylas na pozycji przyjaciolki smalacej cholewki do niby przyjaciela, bo znala bys odpowiedz. No wiec albo sama sie kiedys przekonasz co to znaczy tzw. damsko meska przyjazn i nigdy wiecej w to nie wejdziesz albo sie nie przekonasz bo nigdy nie bedziesz "potej drugiej stronie" . Jedno jest pewne, taka znajomosc skazana jest na zaglade :) powodzenia

Gość geregrreg
Jesteś mi potrzebny = chcę się z tobą bzykać, oddam Ci się, będziemy razem, zakochałam się w Tobie, ogólnie rzecz ujmując chodzi o rźnięcie