Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewunka mowia mi

brak objawow w ciazy czy tez sa podobne ?

Polecane posty

Gość ewunka mowia mi

jestem na poczatku w ciazy oprocz okresu i testu pozytywnego brak jakkichkolwiek objawow czy sa podobne ? termin mam na poniedzialek u lekarza :) mam nadzieje ze wszystko bedzie w porzadku do konca ciazy

Gość ewunka mowia mi
czyli nie mam bolacych piersi , zero mdlosci , czy odrzucenie od kawy, no nic zeroooo :( czy mam sie martwic ? to moja pierwsza ciaza

Gość na przykład
a jakie chciałabys objawy? Ja dopiero pod koniec 2 miesiąca przez 2 dni miałam poranne mdłości. Całą ciążę czułam się świetnie i pracowałam do ostatniego dnia. Powodzenia

Gość ewunka mowia mi
no przypuszczalam ze chocby piersi beda nabrzmiale bolace a tu nic nie wazne byleby bylo wszytsko dobrze :)

Gość ewunka mowia mi
wszystko* sorry za blad

Gość kręglek
Jeśli chodzi o brak objawów,to myśle,że to nie minus tylko plus,że się dobrze czujesz. A jeśli tak bardzo za nimi tęsknisz to nic sie nie martw-one mogą sie jeszcze pojawić a wówczas z nostalgia powrócisz do dni kiedy czułaś się świetnie:) CZekaj spokojnie do wizyty u lekarza,tam się na pewno dowiesz,że wszystko jest dobrze:) Dbaj o siebie i fasolkę;)

Gość na przykład
nabrzmiałe to bedą jak laktacja się zacznie. A teraz od czego mają być? Na kafeterii to nawet te co w ciąży nie są mają nabrzmiałe piersi, brzuch im rośnie, maja mdłości co chwilę, śpią ciągle, maja hustawki nastrojów. W rzeczywistości inne objawy oprócz zatrzymania miesiączki zaczynają się pod koniec 2 -3 miesiaca :)

Gość ewunka mowia mi
dzieki za wpisy :) tyle sie naczytalam o sennosci , bolacych sutkach piersiach etc :P wiec postanowilam sama temat zalozyc czy byly podobne do mnie :P macie racje , jeszcze wszystko przedemna :) dzieki wam jeszcze raz :)

Gość szcz-czsz
u mnie brak objawów w pierwszych tygodniach nie wróżył nic dobrego, moje dwie ciąże skończyły się poronieniem.

Gość szcz-czsz
w pierwszej ciąży bolały mnie bardzo od samego poczatku piersi i nic więcej, w drugiej sutki ale nie skonczyło się dobrze. innych objawów brak

Gość ewunka mowia mi
ojej :( wspolczuje tez martwie sie ze bedzie cos nie tak :(

ja w pierwszej ciąży objawów wogóle od początku do końca nie miałam żadnych oprócz braku okresu a w drugiej zaczęły się jakoś około 20tc mdłości i inne takie tak więc brak objawów wcale o niczym złym nie musi świadczyć :) a faktem jest że na kafe to co 2 umiera w ciązy na te wszystkie bóle, mdłości, zaparcia i hemoroidy a piersi to im rosną średnio o 2 rozmiary a po porodzie o jeszcze 2 :D:D:D mi w pierwszej ciąży urosły o 1 rozmiar i tak już zostało a w drugiej zero powiększenia jak do tej pory a to juz połowa 35tc :)

Gość ewunka mowia mi
:) moze mam to w genach bo u mnie kobiety w ciazy czuly sie lepiej zdrowiej i vitalniej niz jak w ciazy nie byly :D eee bedzie dobrze :) ale wiadomo strach zawsze jest ... zawsze istnieje jakies ryzyko :)

Ja jestem:) Co prawda dopiero połowa ciąży za mną a do końca jeszcze wiele się może zdarzyć, ale jak do tej pory nie miałam żadnych objawów:) Zero mdłości, senności, wymiotów i innych... Piersi zaczęły mnie boleć gdzieś tak około 8 tygodnia chyba, bolały kilka tygodni, potem przeszło i teraz znów czuję delikatne bóle, ale da się z tym żyć:) Piersi mi urosły, pojawiają się na nich pierwsze rozstępy:( to drugie mnie akurat nie cieszy... Przedtem nosiłam B, teraz już trochę "wylewam się" z C i nie ma w tym przesady... Chciałabym, żeby i mi już tak zostało:D Aha i jeszcze nt. brzuszka:) nie oczekuj go zbyt wcześnie - ja swój oglądałam codziennie i za każdym razem wydawało mi się, że rośnie;) a tak naprawdę to cokolwiek powinno wyjść dopiero po 16tc - wtedy dno macicy wychodzi ponad spojenie łonowe. Teraz mam dno 1cm poniżej pępka a tak szczerze to nie widać za wiele... Niejedna osoba nie potrafi się jeszcze kapnąć, że jestem 2w1;) No i na koniec - moje dziecko (i ogólnie całą dotychczasową ciążę) lekarze określają jako zdrowe i prawidłowo się rozwijające, więc niczym się nie martw:)

Czułam się dobrze, nie rzygałam, nie było mi słabo, nie miałam jakiś tam zachcianek.

Gość a kiedy mialass
ostatni okres?? Ktory to tydzien. Moim zdaniem nie masz sie czego martwic,na pewno objawy jeszcze dojda.. Ja nie mam objawow na okres ani na ciaze,tak bym chciala byc w ciazy i dzieki temu topikowi troszke mam nadzieje :D Ale to juz ktorys raz z kolei sie staram,wiec czemu mialoby tym razem wyjsc??

Gość ewunka mowia mi
ja jestem w poczatkowej ciazy od dnia ostatniej miesiaczki to 5 tyg to bardzo wczesna ciaza :)

Gość ewunka mowia mi
a dokladnie od miesiaczki 4 tydz i 2 dni a od owulacji 2 tyg i 2 dni :D:D wiec poczatek

Gość lachochon
Ja na poczatku tez miałam tylko brak okresu i cycki bolące jak przed okresem, ale tak od 7. tygodnia zaczęły się mdłosci. No a potem podręcznikowo - sikanie, sennosć itd.

Gość ewunka mowia mi
dzieki wam faktycznie za wczesnie na objawy :)