Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marulina

Imię Lidia

Polecane posty

Gość marulina
Wciąż czekam na opinie :)

Gość aha i achh
Mam koleżankę o tym imieniu, bardzo lubie :) Gdybym miala córke, tobym tak dała na imie, albo Celina, to imię też tu padło. Nie sa popularne, a sliczne te imiona.

Gość marulina
Widzę, że co poniektórzy , to ładnie mają w głowie... Ja osobiście żadnej Lidki nie znam niestety...

Gość kolejna Lidia się zgłasza;-)
Sporo lat już sobie żyję z tym imieniem i bardzo dobrze mi się je nosi:-) Ładnie brzmi, nie jest ani oklepane ani udziwnione. Nie jest trudne do wymówienia za granicą bo w całym mnóstwie języków istnieje odpowiednik tego imienia. Same zalety;-)

Gość ttttttttttt
Ilonka jest ładne. I Gabrysia. I jeszcze Anita. A Lidia też ujdzie ;)

Gość nieprzyzwoicie idealna
A Łucja?

Gość marulina
Podoba mi się Lidka :)

Gość marulina
Łucja nie :)

znam 19-letnia Lidke więc też ze sowim imieniem jest jedyna w gronie rówiesników, ale nikt sie nie śmieje z jej imienia jak dla mnie imie takie sobie - z podobnych wole np. Lilkę lub Liwię, ale skoro wam obojgu się podoba to nie ma się co zastanawiać ;)

Lidia to bardzo ładne imię :) Ma też dużo zdrobnień, Lidka, Lidusia, Dusia :) Polecam, wiele osób, obcych również zachwyca się tym imieniem, bo jest rzadko spotykane.

Gość marulina
Dusia- mój brat jak był mały mówił tak na poduszkę :) Ciesze się , że są mamy dziewczynek o tak ślicznym imieniu:) Pozdrawiam wszystkie serdecznie :*

Gość marulina
Wznawiam temat :)

Gość mama Lidki
rzadko spotykane i przez to szybciej zapamietane. Dużo zdrobnień dla małej Lidki, Lidusi Tusi, Lidzi itp A w życiu dorosłym dosć poważne. Ja już to przerobiłam od dziecka po dorosłość.

Gość mama Lidki
28 lat temu była moda na : Basię, Kasię, Asię, Gosię itp , pełno tego było - nie chciałam . Znalazłam Lidię . I tak moja córcia dostała na imie. Zawsze była jedyna i tak jest do dzisiaj , Teraz jest moda na inne imiona a Lidia nadal jest "indywidualistką". Jak Ci się podoba to się nie zastanawiaj.

Moja ciocia ma na imię Lidia :) Imię jest ładne, a dzieci jak będą miały się śmiać, to będą się śmiały i tego nie zmienisz ;)

Mam na imię Lidka i bardzo się z tego cieszę :) Uważam, że to ładne imię, nieoklepane (jestem jedyna w szkole) i ogólnie fajnie brzmi. W dodatku nie ma chyba żadnych okropnych zdrobnień jak niektóre ładne imiona - Lidzia, Lidek, Lila, Lidusia etc. wszystko brzmi całkiem ok... Dobrze, że rodzice nie ochrzcili mnie kolejną Kasią, Basią, Asią, Moniką i nie wyobrażam sobie siebie z innym imieniem. Moi znajomi chyba też nie :D [Nawiasem mówiąc mam 15 lat]

Gość gość
Mam na imię Lidia mam 23 lata fakt ze kiedys jak byłam mniejsza i prawdo mówiąc nic nie wiedziałam o zyciu itd to zawsze pamiętam ze zazdrosciłam tak nie dokonca innym dziewczynom ich imion Asia Kasia itp.Teraz juz wiem ze byłam głupia i nie mozna patrzec się na innych. Z wiekiem człowiek się zmienia i docenia siebie.Pragnę powiedziec ze imię to tylko imię a nie osoba.I powiem cos więcej ze coraz częśćiej rodzice dają córką imię LIDIA.Uważam ze przez to imię jestem wyjątkowa .I TEN PAJAC CO NAPISAŁ ZE LIDKI KOJAŻĄ MU SIĘ Z DZIWKAMI TO JEST ZACOFANY!!!.Imię nie należy porównywac do osoby której się nie lubi bądz do osoby patologicznej bo to tylko przypadki ludzie jest XXIw.

piękne :) Już myślałam,że na tym forum tylko jakieś debilne imiona ludziom przychodzą do głowy typu Kaczakła - serio!!! Masakra, co nie? :D

Gość gość
Jak dla mnie wiocha to: Aldona ,Leokadia ,Kunekunda itp.Mam żonę Lidię jest zadbana dba o rodzinę dom piękna kobieta.Znam jeszcze 2 Lidię i są także w porządku.Jak będę miał corkę to dam jej tak na imię lub podobnie np;Liliana,Lila.Podkreślajac Lidie to piękne kobiety z klasą i wdziękiem.A tak w nawiasie wychwalając swoją zone ma duze piersi gęste ciemnobrązowe włosy i ciemną karnacje szczupła a nogi miód.P.S kochający mąż na zabój.INNE KOBIETY ZAZDROSZCZĄ URODY LIDIĄ!!!.

Gość gość
Witam ja też mam żonę o tym imieniu i jestem także zadowolony w 100%

Gość pusiozałr
PIĘKNE IMIĘ:):).Też dałam tak na imię mojej córci ma dużo koleżanek i każdy ją podziwia.

Gość debilizacja
Urocze imię

Gość :):):):):):):):)
Nie którzy ludzie mają nie równo pod kopułką dziecko nie kocha się za imię tylko za to ze jest częściom nas:)

Gość gość
Moja mama ma na imię Genia i jest super... Nie jest staropolskie...

Gość gość
Mnie podoba sie Lukrtecja. tak ma na imię moja córeczka :-)

Gość gość
Mam na imię Lideczka i jest to piękne imię bardzo mi się podoba , jestem zadowolona że tak rodzice mi nadali. ☺

Gość gość
Opis imienia: Lidka to towarzyska osoba i ma spore grono przyjaciół oraz znajomych. Jest bardzo rozmowna i wesoła – można z nią porozmawiać o wszystkim. Każdemu okazuje szacunek, bez znaczenia czy jest to prezydent, szef, sąsiad czy sprzątaczka. Ludzie najczęściej odwdzięczają jej się tym samymi. Ci natomiast, którzy zajdą jej za skórę muszą liczyć się z tym, że jest pamiętliwa. W skrajnych sytuacjach potrafi nawet być mściwa, jednak nigdy bez wyraźnego powodu. Co o tym myślicie? Więcej opisu jest tutaj: http://www.kalbi.pl/imieniny-lidia

Gość Lidia Ewa
Myślę, że to bardzo dobry wybór. Mam prawie 50 lat ale wcale na tyle nie wyglądam i się na tyle nie czuję. Całe życie ludzie komplemenuja moja osobę i moje imię. Ja osobiście jestem wdzięczna moim rodzicom, że takie imię mi wybrali i noszę je z dumą. Jest O.K. Niby zwykle ale jednak takie eleganckie i niepopularne. Lubię siebie z tym imieniem.