Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość To ja, Marcelina

Drugie dziecko a warunki lokalowe

Polecane posty

Gość To ja, Marcelina
Cienka - co za tempo! Autorka ma lat 30. Ja zdaję sobie sprawę z tego, co oznacza budowa domu, z opowiadania. Wieczne użeranie się z robotnikami.

Gość fahroh
tobie to się nie chce do pracy chodzić taka jest prawda i dlatego chcesz drugie dziecko i szybko wskoczyć na zwolnienie lekarskie

Jeszcze skorzystaliśmy z tego dofinansowania rodzina na swoim (tu pomocni są doradcy kredytowi). Tempo zawrotne bo musieliśmy zdać do końca lipca mieszkanie. Do dziś mamy tylko jedną łazienkę i góra nie jest wykończona ale to nie przeszkadza w korzystaniu z tamtych pomieszczeń leży wykładzina remontowa nie ma drzwi ale jesteśmy u siebie.

Gość To ja, Marcelina
Hahroh, pierwszego dziecka o mało nie straciłam. Gdy się unormowało wróciłam do pracy, jednak zagrożenie się pojawiło znowu. Kwestia zwolnienia to niestety często przymus.

Marcelina daj spokój nie tłumacz się bo Cie tu zakrzyczą, ze jesteś symulantką, leniem i chcesz by facet na Ciebie robił bo ty sobie zajdziesz w ciąże

Gość To ja, Marcelina
Cienka :D :D :D Rodzina na swoim fajna rzecz, ale z tego co sie orientuje - oplacalna pod warunkiem ze splaca sie krecyt w 8 lat.

Gość To ja, Marcelina
Skąd ta agresja? :D

My mamy na 30 lat :p dopłacają nam ok 800 do kredytu przez te 8 lat. Dla nas na modnych na dorobku to spora pomoc w miesiącu te zaoszczędzone 800 możemy przeznaczyć na wykańczanie domu.

Gość zazdrość
też by chętnie polezała do góry piz... a tu w ciążę zajsć nie moze i z lezenia nici. Trzeba zapieprzać :P

Gość To ja, Marcelina
Przecież ja pracuję i nie zamierzam przestać :D

Gość To ja, Marcelina
A propos, pa - do pracy czas :*

Mrcelinko - zrób jak Ci serucho popowiada, a przeciez wieksza niz 4 lata róznica wieku tez nie bedzie czymś strasznym, wazne żebys sie sama z ta decyzją psychicznie zgadzała... :) pozdrawiam