Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Słodkooka

Samotnością pachnąca,poszukuję Kogoś dla przyjażni..

Polecane posty

Gość adelka123
Dziękuję i również życzę miłego dnia:)

Gość Słodkooka
DZieńdobry,:)ale piękny poranek ,a mi się nie chce do pracy iśc;)

Gość adelka123
Witam:) Ja tylko na chwilę tylko sie przywitać i już uciekam bo za oknem taki piękny dzień i nie mogę tego zmarnować idę więc do ogrodu popracować troszkę. Kontakt z przyrodą dobrze na mnie działa:) Pozdrowienia;)

Gość Słodkooka
J a też tylko na chwilkę:)lece niedługo do pracy,a tak pięknie świeci słoneczko..nie cierpie tam chodzić..

Gość adelka123
Za oknem zimno i mglisto, słonko się schowało gdzieś wysoko za chmurami. Marzy mi się ciepły kocyk, herbatka gorąca i jakieś ciepłe słowo:)

Gość Khan
Jakie cieple slowo chcialabys usłyszec Adelko?

Gość Słodkooka
OOo Któż się pojawił:)

Gość Słodkooka
Leniuchuję po pracy,:)

Gość adelka123
No witam Was:) Jestem teraz w pracy, Wy pewnie też. W końcu jest trochę cieplej ,słońce wyszło i nadzieja na lepszy dzień, tylko trudno mi w to jednak uwierzyć, wszystko się wali. Jutro wybieram się na domówkę może chociaż na moment zapomnę o kłopotach. Mam nadzieję, że u Was jest ok:)

Gość adelka123
Właśnie wysłałam sms na kumulację w rmf:) kto wie może zadzwonią;) Wiem marne szanse ale zawsze jakaś nadzieja:) Siedzę jeszcze w pracy i potwornie się nudzę.

Gość adelka123
No właśnie dzwonili ale niestety nie do mnie:(

Gość Słodkooka
Adelko,ja tez dzwonię do rmf-u ale nigdy nie oddzwaniają;)pomarzyc sobie mozna:) mam kilka takich marzeń do spełnienia....

Gość Khan
Co Ci sie wali adelko? Pisz, moze jakos pomozemy ze slodkooka :) Pozdrawiam Was pracujace dziewczyny :)

Gość adelka123
Witam:) Kłopoty w rodzinie, tak bywa ale nie ma co pisać, bo to przykre. A dziś ta domówka, w końcu się rozerwę troszkę. Muszę uważać tylko żeby za bardzo się nie luzować bo to grozi kacem;) Teraz w pracy siedzę i obmyślam plan na dziś. Pójdę wysłać lotka skoro rmf nie chce dzwonić!!! marzeń też mam troszkę takich większych, bo drobniutkie marzenia spełniły się oczywiście nie wszystkie ale zawsze:) Pozdrawiam Was cieplutko:)

Gość adelka123
Hej:) Co tu tak cicho? Nic się nie odzywacie! Napiszcie coś, co słychać i jak się czujecie.

Gość Khan
U mnie to jakos leci. Tylko humorku nie mam... Jestem z dziewczyna, a czuje sie jakbym byl sam... Siedze w mieszkaniu, w tych 4 scianach i dumam nad wlasnym losem :)

Gość adelka123
Hej:) Fajnie, że się odezwałeś, bo już myślałam,że zostałam tu sama. Wiem coś o takiej samotności, też mam tak czasami, nie jestem sama ale czuję się samotna. Głupie to trochę bo będąc z kimś nie powinno czuć się samotności. ostatnio trochę się pogubiłam i nie wiem do końca czego chcę, wiem tylko że chcę być szczęśliwa:)prawie zapomniałam jak ie to uczucie. Siedzę w pracy i tak rozmyślam słuchając muzyczki.

Gość adelka123
Jak zwykle w pracy siedzę. Mam dziś dobry humor, ogólnie dobry dzień. Mam tez nadzieję, że Wy też:) Dziś robię małą imprezkę, bo mam ochotę na jakiegoś drinka i śmiech do łez. Zauważyłam, że od paru dni coś się u mnie zmieniło i to na lepsze:) Wracam do życia:)

Gość Khan
no to bardzo dobrze, ze odzywasz, jestes wesola i usmiechnieta. Oby tak dalej i bys byla szczesliwa :)

Gość adelka123
Witam!!! Weekend minął mi bardzo miło, przez co poniedziałek nie wydawał się taki straszny. Jestem już dawno po pracy, siedzę sobie sama w domku i popijam kawkę.

Gość Khan
smutno mi... jakis dolek mnie zlapal czy cos... ehhh