Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Słodkooka

Samotnością pachnąca,poszukuję Kogoś dla przyjażni..

Polecane posty

Gość Słodkooka
O fajnie że jesteś,:)to jeszcze jedno nas łączy.monotonia.postaram się nie przynudzać;)

Gość Khan
Tez bym z kims pogadal :( Nie ma to jak siedzie na kwadracie i ogladac filmy bolywoodzkie :) przynajmniej 3 godziny nie-nudy :)

Gość adelka123
tutaj napewno nie będziemy się nudzić:) Jak mogę spytać to ile masz lat? Jak nie chcesz nie odp nic się nie stanie;)

Gość Słodkooka
Też mam tylko jedną przyjaciółkę ,i tez ma małe dziecko i prawie wcale sie nie widujemy ,może raz na 3 miesiące..

Gość adelka123
to jesteśmy w podobnej sytuacji.

Gość Słodkooka
Witaj KHAN:) adelko mam 30 i w ogóle nie zamierzam się z tym kryć,a Ty?

Gość Khan
Witam drogie panie :)

Gość Słodkooka
adelko-:) to wiek tez zbliżony:)

Gość adelka123
no czyli wszyscy tu jesteśmy w podobnym wieku.

Gość Słodkooka
Khan -oryginalny nick:) też się czujesz samotny?

Gość Khan
no podobny :D mam slodkookiej mowic Pani? :P

Gość adelka123
Wszyscy czujemy się samotni, a jak Was postrzegają ludzie?

Gość Khan
Tak, czuje sie samotny. A nick, to nie wiem czy oryginalny... Poprostu historia tego goscia jest delikatnie mowiac, urzekajaca. Ja tez kiedys poswiecilem sie dla kobiety, ale nie bylo mi dane z Nia byc. Dlatego jestem sam :)

Gość Słodkooka
nie;), adelko a długo masz ten swój interes? ja tez miałam kiedys ale zamknęłam po 8 miesiacach,bo współwłaściciel uciekł za granicę,a ja sama nie chciłam tego ciągną ,do tego strasznie wysoki czynsz,i zero kokosów

Gość Słodkooka
Nie wiem jak mnie postrzegaja ludzie-dla jednych pewnie jestem zamknieta-dla innych wyzwolona - a jeszcze dla innych walnięta ;)moze cos w tym jest-kiedys w podstawówce pani od polskiego powiedziała,żę jestem jak kameleon:) Khan-Ty tez raczej pozytywny jestes;)

Gość Słodkooka
Id,e teraz na spacerek-pózniej wpadne do WAS:)

Gość adelka123
Ja działam już 2,5 roku i jakoś idzie czynszu na szczęście nie płacę bo lokal mam swój. Tylko ten chlerny ZUS i podatki!!! O zgrozo ile bym miała żebym nie musiała tyle płacić!

Gość Khan
Ile bys nie miała, jakbys tego nie płacila :D pomysl w druga strone :) Slodkooka, skad wiesz, ze pozytywny?

Gość adelka123
Mnie ludzie postrzegają różnie starsze osoby mają mnie za miłą i rozsądną dziewczynę ale za uszami swoje mam;) Reszta odbiera mnie jako zwariowaną fajną osóbkę, są też tacy którzy mnie nie lubią ale tak to już jest. Niestety nikt nie mają pojęcia co się dzieje u mnie w środku.

Gość adelka123
Sam zus to ok 1200zł za mnie i za pracownika a podatek to w zależności ile zarobie.

Gość Khan
Przecież masz progi podatkowe. Wiec chyba nie jest źle :)

Gość adelka123
Wiem nie jest źle ale to wkurzające . Ale ważne że nie jest najgorzej. No dostć już o pracy!!! Jak spędzasz weekend? Też w samotności?

Gość Khan
Teraz na szczeście zaczęły sie studia. Wiec w weekend smigam na uczelnie. dwa dni po 12 godzin to jakoś daje rade. A w tygodniu praca, a po pracy cos tam porobie. Jakos ten czas leci :)

Gość adelka123
No to całkie nieźle:) U mnie wygląda to inaczej. Sobota w robocie tak do 14tej, potem wywracam całe mieszkanie do góry nogami i sprzątam. Jak mieszkanko lśni to zamawiam sobie jedzonko lampka wina i TV. Niedziela to tylko TV. W tygodniu to praca i wieczór przed TV( a telewizor coś nawala) lub w necie. I tak dzień w dzień tydzień w tydzień.

Gość Khan
O to nieciekawie. A skad jestes jesli moge zapytac?

Gość adelka123
Wielkopolska. No zdarzają się jakieś spontany i wtedy szaleje na całego i nieważne czy to jest domówka u znajomych czy też wypad do pubu. Ale co racja to racja zacznę więcej wychodzić do ludzi bo powoli już wariuje

Gość Khan
Najlepiej bedzie, jak zaczniesz wychodzic do ludzi, z ludzmi. Podbudujesz sie, być moze poznasz kogos wartosciowego, godnego Twojej uwagi, zainteresowania. Nic nie tracisz, a mozesz zyskac. Czasami nawet bardzo wiele. :)

Gość Słodkooka
Khan-jak tak Cie czytam to już nie tylko pozytywny:),-ale na razie Ci nie powiem więcej;) wiecie co ,ja czasem wychodzę na piwko , z koleżanką,i wtedy fantastycznie sie bawię,ale pracuje również w weekendy,raz na poł roku wyrwe sie na imprezkę,uwielbiam tańczyć:)a wy nigdzie nie wychodzicie?