Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Słodkooka

Samotnością pachnąca,poszukuję Kogoś dla przyjażni..

Polecane posty

Gość Słodkooka
Myślałam że na studiach-poznaje się pełno znajomych,może jeszcze poznasz,:)nie dołuj sie tak,głowa do góry.

Gość teraz ja pomarudzę
Znajomych poznałam,ale co z tego,mówimy sobie cześć i to wszystko.Na pzerwach nie mam z kim pogadać,siedzę sama

Gość Słodkooka
Może sprawiasz wrażenie niedostępnej,lub wyniosłej,może dopiero za jakis czas sie do Ciebie przekonają,w mojej pracy tez porobiły sie grupki,zawsze tak jest,tym akurat się nie przejmuj:)

Gość teraz ja pomarudzę
W pracy to łatwiej znieść,bo masz zajecie.A ja siedzę sama i patrzę w ścianę.Przez cały ubiegly rok sie tak męczyłam i teraz na pewno będzie tak samo :( Aż mnie kręci w żołądku jak o tym pomyśle.Chciałabym rzucić tą szkołę :(

Gość Słodkooka
Nie będzie pewnie tak żle jak myslisz i nie rzucaj szkoły.,bo kiedys mozesz tego gorzko pożałować.Wiesz co,ja Ci np zazdroszcze że sobie do niej chodzisz:)Masz w sobie za dużo złych myśli,nie mozna tak;)!

Gość samotność boli
akurat temat dla mnie założyłaś?:-), też jestem sama, nie mam koleżanki aby od tak pogadać, każdy ma swoje życie problemy, a ja nawet nie mam się z kim podzielić radosnymi sprawami, załamka

Gość teraz ja pomarudzę
Nie masz czego zazdrościć,naprawdę.Fajnie bylo w zwykłej szkole,ale studia są dla mnie okropne.Przez całe wakacje mi sie śniły :( Ty za to jestes chyba bardzo pozytywną osobą,więc nie rozumiem,czemu taki temat jak samotność Cię w ogóle dotyczy...

Gość Słodkooka
samotność-witaj:)skadś Cię znam;)

Gość Słodkooka
MIło że tak myslisz:)marudo:)-po prostu brakuje mi przyjazni,ale nie dołuję sie tym,bo wierzę że kiedyś do mnie przyjdzie :)

Gość teraz ja pomarudzę
A ja nie wierzę,te studia mnie dobiły,bo zmieniłam otoczenie,spotkałam mnóstwo ludzi i nikt nie chce być ze mną trochę blizej,spędzać czas...chyba jestem bardzo niefajna

Słodkooka to pewnie spotkasz na swojej drodze psa i go "zaadoptujesz" - "przyjazn do mnie przyjdzie" ;)

Gość Słodkooka
NIgdy tak nie myśl,że jestes niefajna-bo sie taka staniesz ;) Chyba ktoś tu sie ze mnie nabija;)

Gość samotność boli
ja chyba jestem niefajna, zrzędliwa, taka typowa stara panna :-), mam dużo pracy, nie mam do kogo gęby otworzyć, marnieje, serio i jakieś resztki nadziei mam że coś się zmieni, na lepsze oczywiście, sama sobie jestem winna

Gość samotność boli
nie nabijam się, rozumiem słodką,

Slodka to dlaczego posadzalas bolaca o nabijanie sie? :( P.S. a wprowadze troche zamieszania ;)

Gość Słodkooka
Ergo-sam tego chciałeś-Ciebie ""zaadoptuję"";) samotność-termin stara panna juz nie istnieje;)teraz nawet 19-latki mogą sie tak poczuć:tym bardziej na wsiach zapadłych:)

Gość Słodkooka
samotność - i jeszcze jedno.jak poprzebywasz troszkę w moim towarzystwie -to Ci zaraz te głupie mysli zaraz wywietrzeją hehe

Gość Słodkooka
ok sorry ERGO-NIE SAM ;)

Gość saotność boli
jestem zamkniętą w sobie osóbką, ciężki orzeszek :-), ale co tam, najwyższy czas wyjść z siebie chyba :-). mnie adoptuj , wchodzę w to :-)

Ale ja nie powiedzialem, ze nie wchodze!!! Slodka - a pyszne obiadki gotujesz? - w sensie, czy do kaszy przewidujesz jakies dodatki? ;)

Gość Słodkooka
Adaptacja przeprowadzona pomyślnie.;:) Samotność-ja w przeciwieństwie do Ciebie,szybko sie otwieram,ale tylko jesli komus zaufam:) obiadki moje są pyszniaste:)

Gość samotność boli
ja przez ten mój długi stan samotności, to już sama nie wiem jaka naprawdę jestem, na razie mam smutną i chorą duszę

Eh, to niedobrze ... pyszny obiadek = sporo sie zje = nadwaga :( Musze pamietac, by sie nigdy nie dac Tobie zaprosic ... na obiad ;)

Gość Słodkooka
Ergo- będę pamiętać ,by nigdy Cię nie zaprosić- na pyszniasty obiadek,bo chyba dbasz o linię;) samotność-chorą duszę uzdrowi miłość:),ja ze swojej strony mogę zaoferowac Ci tylko przyjażń,myślę że po mojej adopcji,poprawi Ci sie humorek:)

Gość Słodkooka
Oczywiście że zapraszam,na winko,na piwko,na kawkę,na pogaduchy. zapraszam jeszcze na tysiące innych przyjemnych rzeczy,ale to tylko słodkookich;)

Gość adelka123
Mam chwilę wolną więc coś naskrobie. Widzę, że podczas mojej nieobecności przybyło parę osób, fajnie. Mam wielu znajomych ale takich tylko na cześć i na chwilę rozmowy. Przyjaciółkę mam tylko jedną i jedyną jeszcze z czasów podstawówki z tym, że ma już męża i dwójkę dzieci i nie mamy już czasu na babskie pogaduchy przy kawce. Moje życie to dom praca i facet, którego prawie wcale nie ma w domu i ostatnio strasznie wieje chłodem a wręcz mrozem. Straszna monotonia zawitała u mnie.Dlatego też trafiłam tu z nadzieją, że znajdę kogoś z kim można pogadać.