Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość enkade

zachowanie faceta

Polecane posty

Gość enkade

Spotykam się z pewnym facetem od jakiegoś czasu. Mieszkamy w innych miastach, więc widujemy się tylko w weekendy. Pozostaje kontakt telefoniczny. Z reguły jest ok, ale bywają momenty, że facet wyśle jednego czy tam dwa smsy na 2-3 dni. Potem przeprasza. Wcześniej przymykałam na to oko, bo wiadomo, ze każdy ma swoje życie, ale przez ostatnie 2 tygodnie wysłał mi może w sumie 10 smsów... Dzisiaj przeprosił, mówił, że był zabiegany, że mnie zaniedbał itd. Zaczyna mnie to wkurzać i chciałam zapytać was o zdanie - jak wam się wydaje, jest z jego zaangażowaniem w ten związek?

Gość enkade
A jego tłumaczenie "że on tak ma" jest w porządku? Wy tak po prostu macie? :P

Gość levvi coraz bardziej cie lubie
:)

kurde ty jak kamecha :P

Gość enkade
Czytam to już kiedyś :P

wlasnie co sie stalo z kamecha?? i ten link jest dobry :D

levvi musialabym cie spytac o zachowanie mojego kumpla ale to kiedy indziej moze..:D bo nie umiem go zrozumiec.

Gość anfdlskjf
Jakiej odpowiedzi oczekujesz?

Mój ma podobnie. Było tak od samego początku. Gdyby nie to, że mówi że chce ze mną być uznałabym po prostu że ma mnie w dupie. Przecież gdy komuś zależy, to kontakt z ukochaną osobą powinien być priorytetem i czymś co sprawia przyjemność. Dla mnie jest i tego samego oczekuję od mężczyzny. Wcześniejsi aż się rwali, żeby ze mną porozmawiać, wysłać sms'a itp. To było miłe, i wg mnie normalne. A ten? :( Skoro facet nie stara się tak jak powinien na początkowym etapie znajomości, to co będzie później? Mam kolegę, który od niedawna spotyka się z dziewczyną - jak on niecierpliwie czeka aż wróci z pracy i będzie mógł do niej zadzwonić! Jak czeka, aż ona się w jakiś sposób odezwie! I jak pięknie o niej mówi! To takie miłe, aż się uśmiecham, i jednocześnie żałuje że sama nie jestem tak traktowana przez mojego faceta. Ale widocznie nie jestem aż tak ważna, jak bym chciała i być może pozostaje mi się z tym pogodzić :(

zauwazylam! :D

Gość enkade
Odpowiedzi szczerej :) Ech to przykre. A długo jesteście razem?

Gość enkade
Levi, powtarzasz się :o Pisałam Ci, że już to kiedyś czytałam. Widzisz jakieś rozwiązanie sytuacji?