Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewrewr4w

Ja starszy a Ona młoda

Polecane posty

Gość ewrewr4w

Mam 25 lat i poznałem zupełnie przypadkiem 15latke.Dziewczyna jak na swój wiek jest bardzo dojrzała , spędzam z nią czasem troszkę czasu to widzę jak się zachowuje i rozmawia.Daleko odbiega od tego całego gimnazjalnego gówna.Dziewczyna jest bardzo inteligenta i do tego niezmiernie piękna.Trzymamy naszą znajomość na dystans bo dobrze wiemy że z tego nic nie będzie.Problem w tym że Ona się zaczęła podkochiwać we mnie a ja w niej i wiemy o tym dobrze.Ostatnio rozmowy przeszły na bliższy plan i widać że dziewczyna by chciała się zbliżyć do mnie a ja do niej ale wiemy że to jest groźne i tak dalej.Co zrobić cholera, czy był ktoś w podobnej sytuacji ?

Gość pozwól dziewczynce być
dziewczynką. daj jej spokój.zniknij z jej życia. pewnie dziewczyna pocierpi, ale wybacz, w tym wieku to ona powinna wzdychać do chłopców z plakatu a nie wiązać się z dojrzałym facetem.

Gość ewrewr4w
Myślisz że Ona tego nie wie i ja też nie ? Doskonale sobie z tego zdajemy sprawę bo dużo o tym rozmawiamy.Ale co z tego że Ona właśnie nie chce swoich głupich rówieśników tylko woli dużo starszych ? Jak by to powiedzieć jest też patologicznie dojrzała bo dorasta w domu gdzie nie najlepiej się dzieje.

jak ma zakłócone relacje z rodzicami, to pewnie szuka teraz w Tobie ojca. taka relacja po prostu nie ma prawa być zdrowa bo jesteście na zupełnie innym etapie życia, niewazne jak bardzo ona jest "dojrzała" a Ty...niedojrzały.

Gość ewrewr4w
Masz rację , ale u niej to tylko tata robi zadymy,siostry i bracia oraz mama są bardzo fajni.Ojca we mnie nie szuka, już to mamy obgadane na lewo i prawo.

taa obgadane na prawo i lewo :D bo dziewczyna jest Freudem, Jungiem i Adlerem w jednym :D

Gość ewrewr4w
Ile Ty masz lat ?

tyle co Ty.