Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mój pogrzeb - mój ślub

Czy wybaczacie zdrady????

Polecane posty

Gość mój pogrzeb - mój ślub

właśnie jestem na takim rozdrożu :o nie wiem co mam zrobić? dzwoni, tłumaczy, przeprasza, kocha tylko mnie :o a ja nie wiem co robić?

Gość kura i kogut
jeśli naprawdę żaluje , raz możesz wybaczyć , ale nigdy więcej.

Gość matacz ,,,..
a kto cie nie zdradzi ?? pytanie czy sie o tym dowiesz ? zawsze bedziesz zdradzona predzej czy pózniej - przyzwyczaj sie do tego i zaakceptuj !

Gość kiok
taa, zaluje, ze sie wydalo jedynie:D Zdrady sie nie wybacza, a kazdy zdradzajacy wali te same teksty, a wybaczenie zdrady oznacza zielone swiatlo dla faceta. z tym, ze teraz bedzie sie bardziej pilnowal🖐️

Gość truskawkowy koktajl
mój pogrzeb - mój ślub nie ma wybaczenia dla zdrady a matacza nie sluchaj to stary pryk ktory ma kochanke

Gość truskawkowy koktajl
mój pogrzeb - mój ślub P.S. moj maz probowal wybaczyc zdrade dziewczynie z kotra byl przedemna ale wiesz ktos zdradzi raz przed drugim razem sie nie cofnie i ja tez znam osobiscie zdradazjacyh i niesttey to prawda nigdy na jednym razie sie nie konczy mimo przeprosin mimo tekstow o milosci zdrady i tak sa ale i sa tez ludzie z zasadami ktorzy nie zdadzaja i kopnij gnoja w dupe stac cie na podzadneog faceta a nie na o obrzydliwa obslizgla karykature mezczyzny

Gość truskawkowy koktajl
mój pogrzeb - mój ślub kiok dokladnie ma racje raz wybaczysz znaczy ze kochasz i zniesiesz wszystko wiec mozna dalej cie nie szanowac i facet ma przyzwolenie pomarudzisz pobeczysz ale przebaczysz i taki facet wie ze nastepnnym razem tez rozejdzie sie po kosciach