Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

princess*

jak zagadac

Polecane posty

jak nawiazac kontakt z chlopakiem, niestety mam mozliwosc tylko przez nk :) co mozna napisac moze odnosnie jego fotek? jakies propozycje?chetnie poczytam:)

ma sliczny usmiech i chcialam napisac cos w stylu gdzie rodza sie tacy faceci z tak slicznymi usmiechami :) juz wszedl na mnie ale nie wiem czy napisac haha bo generalnie nie jestem z tych osob co na podryw wspomagaja sie nk;)

z tego to widze to tak... tylko najgorsze jest to ze on zna mojego bylego w sumie juz dawno sie rozstalismy i ich kolege z ktorym ''krecilam'' jednego mam w znajomych wiec jak sobie sprawdzi moich znajomych to pewnie bede spalona:) ale jak nie sprobuje to sie nie dowiem:)

Gość cześć znamy się
ze szkoły jestem na ciebie napalona kochajmy sie :classic_cool:

Gość 19911991
A ja sie zastanawiam co do dziewczyny napisac, zeby sie nie osmieszyc :)

Gość 19911991
Moze po prostu: "Wydajesz sie byc ciekawym/fajnym chlopakiem. Poznajmy sie"? Cos takiego..

nie no na pewno nie napisze czy sie poznamy heh ja wogole nigdy takich rzeczy nie robilam i tak mi wstyd bo jak zleje na mnie?tym bardziej ze zna bylego

Gość 19911991
Wyobraz sobie, ze faceci tez tak mysla czesto..

w swoim rodzinnym miescie go nie widzialam raczej nigdy, z bylym i tym drugim kolesiem nie mam kontaktu wiec co mi szkodzi tylko nie wiem co napisac zeby wlasnie sie nie ''osmieszyc'':)

Gość 19911991
To jest trafne spostrzezenie wlasnie - "Co mi szkodzi, ale co napisac?" :) Ja mysle, ze jak mu sie podobasz na fotkach chociazby, to niezbyt wazne jest co napiszesz i da Ci szanse. Do mnie potencjalnie atrakcyjna dziewczyna mogla by pisac doslownie glupoty i nie poprawnie, ale szanse bym dal i to duze. :)

no wlasnie, dokaladnie tak jak mowisz....ale wtedy jak mi nic nie odpisze to umre ze wstydu ha ha ha chociaz wiem ze do paszczurow sie nie zaliczam xD

Gość 19911991
Napisz, bede trzymal kciuki. :) Ludzie gorsze maja problemy i to poza tym nie bylby wstyd w razie porazki. Wstyd, to jest nie miec pracy, prawka, zainteresowan.. A nie wyslanie zachecajacej wiadomosci. Musisz byc niesmiala po prostu. :)

weszlam jeszcze raz na jego profil poczekam do wieczora i wtedy moze napisze, w sumie nie wyglada na jakiegos babiarza, nie ma jakis glupich komentarzy od lasek wiec moze chociaz chlopak do pogadania bedzie;p

Gość 19911991
Jak mi sie podobala pewna dziewczyna, to przejzalem wszystko co mozliwe, jesli chodzi o nk, komentarze u niej (z 30 stron), jej u innych (setki), zdjecia gdzie moze byc.. i pisalem do kolezanek, zeby najpierw ja poznac i poniekad przez nie poznac ta wybraną. :) Jak Cie podejzy jeszcze, to pisz bezapelacyjnie. Jak nie, to tez. :)

Gość 19911991
Daj znac, czy odpisal.

Gość Takie twoje przeznaczenie
jak nawiazac kontakt z chlopakiem, niestety mam mozliwosc tylko przez nk co mozna napisac moze odnosnie jego fotek? jakies propozycje?chetnie poczytam :) Przed zagadanie daj na swoje nk fajne zdjęcia. Ja zawsze zaglądam do dziewczyn na galerie. I nie pisz bzdur na profilu ("szkoła bansu i lansu)

nie no na profilu nie bede nic pisac xD galerie mam ukryta ale na glownym mam takie wporzadku zdjecie :P

Gość a co napisałaś i co
odpisał?

napisalam ze ma sliczny usmiech odpisal ze dziekuje i czy sie znamy...zobaczymy co bedzie dalej ja jestem niecierpliwa wiec jak bedzie nie fajnie to odpuszcze sobie poprostu przeciez nic nie trace:)