Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

roland

Realnie zainteresowani Gangbang

Polecane posty

Gość aleeeeeee
a "reguła" pisze sie przez "u", c i p o bez szkoly , co pewnie ledwie podstawowa szkole skonczyla :-0 :-0 taki margines i dno czesto sie puka przypadkowo 🖐️

Co do błędów, zawsze miałem z tym kłopot, niestety taki już jestem, trochę czasami mi głupio z tego powodu ale jakoś się z tym godzę. Potrfię walić takie byki że wstyd, i zdjaę sobie z tego sprawę, mogę napisać 2 zdania jedno pod drugim i w jednym napiszę już a w drugim jóż i co mam zrobić, przecież nie będę chodził ze słownikiem, jeżeli wam to przeszkadza przepraszam ale nic nie poradzę

Zawstydzona, Twoja propozycja jest jak najbardiej do przyjęcia, fotki ok, nie ma problemu, jakieś spotkanko zapoznawcze również da się zorganizować.

Gość zawstydzona....
oj no to mi głupio :P o ja zmarginesowanna panna w białych kozaczkach... :( chyba sobie tipsy zmienie bo nie zdzierże wstydu ;) hehehe tak to juz jest że na każdym topiku ktos się przyczepi do ort, ja mam umysł ścisły i nie zwracam uwagi na byki zwłasza jak szybko pisze :) jak zrobiłam jakis błąd prosze mnie poprawic :) roland musze to przemyślec, jestem dziewicą w tym temacie. Pofantazjowac można ale inna bajka zealizacja. A myślałes moze o układzie 2k+1m? Lubie kobiece ciałko :) jestem bi :)

Zawstydzona, daj jakiś adres to spokojnie będzie można pogadać, przecież zawsze trafi się taki barn który nie ma co robić to robi bałagan ale tak jak pisałem najlepiej ignorować.

Gość zawstydzona....
Shaking SquirreI brawo jakas konstruktywna wypowiedź. Nie walcz zwłasnym organizmem, nie rób nic wbraw sobie ;P

Zwastydzona 2K+1 M bardzo chętnie ale ja nie mam 2 pani do trujkąta, a czy miałem owszem zdarzyło się.

Gość zawstydzona....
a jak bylo milej?

Gość zawstydzona....
ale do seksu potrzebne mi jego ciało a nie intelekt. A jak jestes juz taki "mądrny" to wiedziałbys różwniez ze sa różne rodzaje intelektu :D

Jeżeli taki wrażliwy jesteś nikt nie karze ci tego czytać więc bujaj chłopie do Betelejem. Zawstydzona wiesz jak jest z jedną kobietą może być przyjemnie ajk jest x2 to sama sobie możesz odpowiedzieć, było miło naprawdę

Gość zawstydzona....
bo ja na przyklad mam intelekt stonogi:D

Zawstydzona niestety muszę już disiaj zmykać choć nie mam na to ochoty bo temat fajnie się rozwinął, jeżeli myślisz powarznie na ten temat podaję swój adres napisz mix12@onet.pl. Jutro napewno temat ponownie podniosę więc ewentualnie wpadnij to jescze pogadamy.

Gość nie chce mi się
Shaking SquirreI :D Brawo :D przybij 🖐️

Gość zawstydzona....
hehe fajny podszyw :) az monitor oplułam eh beznadziej na rozmowa, jak ci cos nie pauje to sio na topik o cyckach albo i cipkach a ni tu tyłek trujesz o wyzszosi intelektu potrafiącego pisac poprawnie nad intelektem który ma to kompletnie w dupe :) roland pytanie, czy jestes żonaty?

Gość zawstydzona....
roland, masz ochotę kopulować z kobietą majacą intelekt stonogi?

Gość nie chce mi się
A nie wstyd Wam, że kaleczycie swój ojczysty język? Wasi dziadkowie i pradziadkowie narażyli życie, między innymi w obronie tego języka, a Wy to macie, jak to ujęłaś-w dupie :o

Gość nie chce mi się
bo mam w tej chwili w dupie członka:o uzależnia ta kafeteria:(

Gość ttttttttttt
co to znaczy narażyli? do osoby wyżej.

Gość zawstydzona....
mój dziadek dział w paryzantce, nawet przez to siedział w oświecimiu ale czytając jego stare listy i zyciorys jaki napisał nie grzeszyl poprawnoscia ortograficzną. No cóż to chyba rodzinne. To czyny swiadcza o patryjotyźmie a nie liczba byków w jednym zdaniu.

Zawstydzona dzisiaj zmykam czesć, napisz n adres jutro jestem, miłego wieczorku, polonistuw terz pozdrawiam ha, ha..

Gość nie chce mi się
Narażyli to literówka-miało być narażali. Literówka a błąd ortograficzny to zasadnicza różnica :o

Gość nie chce mi się
A nie pomyślałaś o tym tępaczko, że dbałość o język ojczysty może być w dzisiejszych czasach wyrazem patriotyzmu?