Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cytrynowa pomarancza

Który wybrać stroik do włosów na ślub ???

Polecane posty

Gość pytaaajaccca2333
a dlaczego we włosach nie bedzie kwiat, z ktorego masz wiazanke???

Gość o rzeszty
jak masz rozpuszczone wlosy, to bym se odpuscila stroik. kiecka sama w sobie juz pewnie wyglada jak przebranie na bal przebierancow ;) (bo tak z reguly bywa)

biore pod uwage: w13,w11,w8,w15,w9. tak się składa że nie idę do slubu w typowej sukni slubnej,tylko w wieczorowej ;) (a to ślub kościelny)...także nie będę zbytnio przyozdobiona;)

miałabym wpiąć żywy kwiat, taki jak w wiązance? przecież on mi zwiędnie w tych włosach:p poza tym jak go przypiąć?

a włosy nie będa całkowicie rozpuszczone, tylko częśc spięta ,uniesiona do góry a część puszczona swobodnie:)

No nie rozsmieszajcie mnie..ja miałam żywy kwiat i trzymał mi sie przez 3 dni po slubie jeszcze, moja siostra tez ost miała zywy i sie swietnie trzymał. To 21 wiek i nie daje sie zadnych stroików tylko to co sie ma w wiązance nie wiem czym zdziwiona jestes

Ja stawiałabym na kwiat , taki w wiązance. Ale jeśli miałabym wybrać to na pewno jak najmniejszy ten "stroik", czyli model 16. Powiem szczerze- sztuczne ozdoby wyglądają tandetnie (stroiki)

angells- czym przypięłaś i jak tego kwiatka? co to był za kwiat? miałaś go zamiast welonu? do kościelnego ślubu? sorry ze tak wypytuje ale mnie zaciekawiłas bardzo,nie brałam do tej pory pod uwage kwiatka a podoba mi sie ten pomysł

klementynka-akurat w16 najmniej mi sie podoba:p poza tym na wszystkich zdjeciach modelki mają koki i cięzko sobie wyobrazic to na innej fryzurze...

W dniu ślubu odebralam kwiatek z kwiaciarni, kobieta ktora sie tym zajmowala specjalnie go w takim płynie zakonserwowala, aby nie padł noi owinela go na taki drucik, na którym pozniej fryzjerka mi go wplotła we wlosy.... był to storczyk jakias tam inna odmiana... To nic nowego, teraz to juz raczej normalka..i kazdej fryzurze nadaje szyku..

szczerze to nigdy nie widziałam na zywo we włosach takiego stroiku i nie wiem jak to sie prezentuje...na zdjęciu to nie to co na zywo

Mi się żaden nie podoba, dlatego jeśli bym MUSIAŁA to wybrałabym tamten model, żeby jak najmniej rzucał się w oczy. Mi się bardzo podoba,jak panna młoda ma wpięty żywy kwiat, taki jak w wiązance. Elegancko i tak świeżo to wygląda. Pomyśl o tym.

angells - miałas oprócz tego welon czy tylko ten kwiat? jaka miałas fryzure? myslisz ze dalabym rade sama go wpiac?(raczej nie pojde do fryzjerki,bo mamy slub o takiej godz. ze nie zdaze pojsc do fryzjera:omasakra,wiem:o)

Wsuwka do włosów jakos bys go zaaplikowała...a o ktorej ten slub?? Bo koscielny mialam o 15 a fryzjerka byla juz o 9... wez taką, ktora dojedzie a wtedy godzina nie bedzie grała roli.. Miałam rozpuszczone i jedynie pokrecone w loki...

Gość Ups..........
15,16,9

Gość hbjlv
a na cholere Ci taka tandeta? 5 zl bym za to nie dala

Gość o rzeszty
jak idzesz w normalnej sukience do slubu, autorko, to zwracam honor i przepraszam, jesli niezbyt milo sie wyrazilam na poczatku :) takze obstaje za zywym kwiatkiem wplecionym przez fryzjerke.

Gość hbjlv
o rzeszty - jestes pierwsza, ktora ma takie zdanie o sukniach slubnych, jak ja:)

Gość zawstydzona....
autorko zaden stroik mi sie nie podoba. Wyglada tak mocno komunijno...

angells-w pierwszym linku nie wyswietla sie zdjecie. w drugim-fajnie to wyglada;) nie wiem jeszcze jaki kolor kwiatów bede miała (bukiet)-nie wiem sama jakie kwiaty:opojde do kwiaciarni to cos wybiorę;) oby kwiaciarka jak cos,wiedziala jak sierobi takie kwiatki we włosy:p slub jest juz o 13...nie dało rady inaczej,za chiny sie nie wyrobie z fryzjerką w tym dniu:( musze sama zakrecic włosy na noc a rano je zepne jakos z kolezanka... o rzeszty-mam tylko nadzieje, ze goscie,ksiądz,chór i reszta nie otworzy szeroko buzi jak zobaczą (może nawet pierwszy raz) panne młodą w zykłej sukni wieczorowej;):o:p To mówicie ze te stroiki to tandeta? wystarczy kwiatek? jak nie bedzie welonu?

halo,jest tu jeszcze kto?:p

Gość o rzeszty
autorko, jak szlam do slubu w zwyklej bawelnianej letniej sukience w niebieskie kwiatki :D

Gość z tych to tylko nr16
reszta tandetna