Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cytrynowa pomarancza

Który wybrać stroik do włosów na ślub ???

Polecane posty

Gość pokaż sukienkę :)

o rzeszty- i jak zareagowali ludzie w kosciele?:p musiałas wzbudzic sensację:p

ja tez mialam we wlosach storczyk :) stroiki nie sa w moim guscie - wygladaja sztucznie... zywy kwiatek spokojnie wytrzyma :) tez mialam czyms tam zakonserwowany i na druciku, wpiety we wlosy.. mialam te wlosy najpierw pokrecone, a pozniej zrobionego lekko koka na dole na bok, po prawej stronie.. a za uszkiem mialam wpietego zielonego storczyka :) nie mialam welonu w ogole :) slub koscielny :) choc widzialam zywy kwiat we wlosach u kolezanki + welon mgielka i tez wygladala slicznie - taka piekna prostota :)) ;)

nie chcę pokazywac fotki sukienki, bo nie chcę żeby mnie zjechali co niektórzy i mi ją obrzydzą czy coś;)

Gość o rzeszty
cytrynowa pomarancza, z moja sukienka nie bylo problemu, bo slub nie byl w kosciele, a na slubie nie bylo ludzi (procz obowiazkowych swiadkow i osoby udzielajacej slubu), a dzialo sie to w piekny letni dzien na swiezym powietrzu ... zawsze chcialam, zeby moj slub byl jak swietna romantyczna randka, a nie widowisko dla gapiow :)

Gość o rzeszty
storczyk we wlosach wyglada cudownie :) i storczyki sa bardzo trwale, ale niech fryzjerka to fachowo amontuje, zeby nie bylo przypadkowej 'spadki' ;)

Gość o rzeszty
fochowo Zamontuje mialo byc ;)

no ...przekonałescie mnie;)zrezygnowałam ze stroiku,bede miala we wlosach róze zywa:) na wszelki wypadek zamowilam 3szt,moze wepne wiecej niz 1... bukiet wybrałam tez z róz,dwukolorowych:) a i do fryzjerki sie umówilam jednak:p na 7rano,zeby zdazyc,zreszta ona twierdzi ze w 1,5 godz sie wyrobi:)

Gość UrbanGirl
A ja myślę, że do tego stroiku można by dołożyć jeszcze ozdoby do włosów, np. mini szczęki z diamencikami lub małe spinki typu żabki :) Wtedy fryzura nabrałaby pożądanego blasku.

Sądzę, że świeży kwiat będzie lepszy (można wziąć dodatkowo 2 takie same i potem zmienić w trakcie wesela jak zacznie więdnąć - ja tak miałam, koleżanka czy mama mi wymieniała). Kwiatek florystka obwija specjalną taśmą, która zapobiega utracie wilgoci, fryzjerka mocno spryskuje lakierem do włosów. Naprawdę nie ma problemu i wg mnie wygląda lepiej niż stroik.