Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cojazesobazrobie

Boję się wyprowadzić z domu :( nie chce samodzielnie życ

Polecane posty

Gość cojazesobazrobie

Czas najwyzszy ... rok akademicki sie zaczal, a ja siedze i poki co dojezdzam 120km ! rodzice mnie ''zmuszaja'' do znalezienia pokoju lub mieszkania.... a ja to odwlekam :o nie chce sie wyprowadzac :( boje sie samodzielnego zycia , mimo ,ze tak naprawde nic by sie nie zmienilo pozatym ,ze musialabym chodzic na zakupy ...nie chce... co mam zrobic ?

To nie jest samodzielność. bo wciąż będziesz żyć za kasę rodziców to po pierwsze. Po drugie nie histeryzuj, jeszcze ci się szybko spodoba.

Gość macho klaczo
Jak żyjesz za kasę rodziców to w czym problem laska ? Idealny układ. Ja miałem przejebane jak musiałem się wyprowadzać, szukać pracy i sam się utrzymywać. A jak zmieniałem pracę jakie jazdy były. Jak rodzice ci płącą , a może nawet Ci kupią mieszkanie to kurde nawet się nie zastanawiaj. Chyba że jesteś c....pa z dobrego domu i mamusia jak nie zrobi śniadania i zakupów to córeeczka będzie głodna :D

Gość wujcio dobra rada
No właśnie czego ty sie boisz? oni za ciebie beda placic ... mieszkanie tylko dla ciebie , mozesz sprowadzac tam kogo tylko chcesz na zakupy? to taki problem przejsc sie najwyzej 100 metrow do spozywczego po chleb ? alez ci studenci maja teraz problemy :o

Gość akukaraczza
macho klaczo- dobrze gadasz , w głowce sie pomieszało , dziewczynka nie dostanie papu na śniadanie to odrazu płacz :D

Gość malinowa _jagoda
czizas kolejna życiowa sierota się wykluwa :o

Gość anooo
Dziewczyno dopiero odżyjesz, zobaczysz :D, bedzie róbta co chceta super po prostu :D

Gość marchweczkaaa
A dlaczego nie chcesz? Czego się boisz?