Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Co za życie...

Moja mama.... - Co robić? Dodam, że jestem dorosła...

Polecane posty

Gość Co za życie...

Jestem mężatką, mamy synka, mieszkamy z moją mama. Mieszkanie jest duże i ma zostać dla mnie dlatego mieszkamy z mama. Ona zajmje jeden pokój, a my resztę. Wiadome czasem z mężem się kłócimy. Ostatnio postanowiliśmy odpocząć od siebie i on wyjechał do swoje rodziny za granice. Do tego uszkodził sobie tam nogę. Teraz chciał już wrócić, więc mówię mamie, że będę potrzebowała auta, żeby jechać po niego na lotnisko i co usłyszałam? Że ja nie mam samochodu i mogę sobie wybić to z głowy.... Tylko, że moje auto ona rozwaliła i dlatego go nie mam :O Mojej mamie życie się nie ułożyło... Jeden mąż (mój tato) zmarł, drugi mąż zmarł i jest sama... Czy ona chce, żebym ja miała takie życie jak ona? Ja nie chce być sama... Dlaczego ona to robi? Bo wiem, że robi to specjalnie :(

Gość Co za życie...
I dodam, ze moj maz nie wroci bo nie ma jak dojechac do domu z lotniska, jeszcze z to noga, na ktora nie moze chodzic

Gość Co za życie...
Co mam zrobić? Jak wytłumaczyć mamie, że to że jej życie się nie ułożyło to nie znaczy, że mnie też ma się nie ułożyć...:(

Gość wyprowadź się od starej
wariatki chyba że chcesz skończyc tak jak ona

Gość Co za życie...
Szkoda Nam kasy, zeby wynajmowac cos tak prawda A taxi z lotniska do domu wyniesie ok 300 zł... :O

Gość Klione
a może wynajmij smochód z wypozyczalni? na jeden dzień to wyniesie dużo mniej niż 300 zł za taxi

Gość brawka dla Ciebie
Nie masz ŻADNYCH znajomych? Żadnych z samochodem? Nie chce mi się wierzyć, że nikt nie może podjęchać po Twojego męża albo pożyczyć Ci auta. :O

Gość sdfghjmk
niech wezmie taxowke

nie wierzę, że nie masz znajomych z samochodem:( co za bzdura?? - boisz się, że zostaniesz sma, bo nie bedziesz czym miała odebrać meża z lotniska??? heh:) dooobre:)