Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciężarnisia z bielska

jak wybrać szpital w bielsku?

Polecane posty

chciałabym rodzić na wyspiańskiego niestety mój gin.pracuje w innym szpilalu ale wiem że istnieje możliwość wybrania sobie miejsca porodu tylko jak mam to zrobić? nie chcę trafić do szpitala wojewódzkiego

nikt mi nie pomoże???

no przeciez jedziesz gdzie chcesz jak rodzisz, nie ma rejonizacji. Ja rodzilam w wojewódzkim i byłam zadowolona, trafilam na super polozne i bylo fajnie mimo ze nikogo tam nie znalam (moja lekarka stamtąd byla na urlopie). Wiele osób demonizuje ten szpital, sam szpital jest kiepski, ale oddzial polozniczy jest naprawde ok. Ale wiele moich kolezanek pojechalko z akcja porodową rozpoczętą na wyspianskiego i tam urodzily. Bez znajomosci, czesto lekarza mialy w innym szpitalu. Przeciez nie musisz zaklepywac miejsca w szpitalu, jedziesz gdzie chcesz. Chyba ze miejsc nie maja to odeślą ale rzadko sie to zdarza. Zaklepywac miejsce to musisz w prywatnych klinikach jak esculap.

nie ma nic prostszego: zaczyna sie poród to jedziesz gdzie chcesz i muszą Cie przyjać, nie robią łaski. A jak np muszisz byc przed porodem w szpitalu, bo czasem tak też sie zdarza, to tez wybierasz gdzie chcesz.

Gość taka tam..........
ja rodze w esculapie za jakies dwa tyg

Gość Fafinette
osobiście mogę polecić doktora Piaseckiego - młody, dobry i bardzo przystępny

Gość BOOBIS
ja rodziłam w "Animusie" i jestem zadowolona. kolejne dziecko też się tam urodzi :) www.animus24.pl

dziewczyny mowicie o Bielsku Podlaskiem? jesli tak to zapraszam na topik "białystok mlode mamy i ciezarne" nie tylko bialystok ale cale podlaskie :)

dzięki dziewczyny za porade szczerze mówiąc to moje koleżanki chodziły do gin.prywatnie i wszystkie zaklepywały sobie terminy na wyspiańskiego wcześniej. ja rodze końcel lutego dopiero ale już się wszystkim przejmuję i nie mogę się doczekać dzidziusia