Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klaaa

jak zaprosić chłopaka na studniówkę... ;|

Polecane posty

Gość klaaa

mam problem... chcę zaprosić chłopaka na studniówke nie znamy sie dlugo teraz bedzie miesiąć tylko piszemy codziennie , nie spotkalismy sie jeszcze bo on wydaje mi sie niesmiały.. w kazdym badz razie nie pytal mnie o spotkanie..a musze juz wiedzieć z kim pojdę , i musze to jakoś dobrze rozegrać ;) pomóżcie !! :*

to delikatnie cos wspomnij ze studniówke masz, ze twoja kolezanka z kims tam idzie a ty bedziesz musiala isc sama, moze sam sie zdeklaruje...

...szczerze pisząc, radzę spotkać się z nim zanim go zaprosisz. Czasem ktoś przez internet wydaję się być super do nas dopasowany a potem w realu się okazuje, że jednak dogadać się nie sposób. A studniówka to jednak charakterystyczna impreza, głupio ją sobie zepsuć przez taki detal. Zaproponuj spotkanie, zrób to w bezpośredni sposób. A, no i ucz się do matury, Ty, twoje koleżanki, oraz wasi koledzy będziecie kiedyś musieli zarobić na moją emeryturę ;-)

racja najlepeij zanim zaprosisz to spotkaj sie z nim bo moze okazac sie jakims chamem niewychowanym i narobi ci wstydu a tam sa nauczyciele wiec bylo by kiepsko

Gość klaaa
;) znamy się z widzenia i piszemy smsy więc ok ... tylko beznadziejnie zebym to ja go prosiła o spotkanie , wydaje mi się to w jakis sposob narzucaniem ..

Gość łopyrtki
Skoro się nie spotykacie a piszecie tylko SMS to idź sama jego zostaw w domu i zdawaj mu relację na żywo z tego co się dzieje na studniówce.. ;/ Ludzie otwórzcie oczy ty nazywasz tego typa swoim chłopakiem ? nie spotykacie się nie gadacie i to jest miłość ? przez SMS ? śmiechu warte. uważaj tylko co nie zajdziesz w ciążę przez wirtualny sex sms...

Gość klaaa
nie nazwałam go swoim chlopakiem !!

Gość zwyczajnie sie zapytaj
ja na swoja zaprosiłam chłopaka, nie wiedząc nawet jak on ma na imię i nie zamieniajac z nim wczesniej (przez lata szkoly) ani slowa :D

Gość seksuolożka Ania
studniówka jest dla plebsu! poloneza tanczą najgłupsi!