Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klaudia-03.09

Co to jest?????? Pomocy!

Polecane posty

Gość klaudia-03.09

http://www.youtube.com/watch?v=NO3vcmBjsN8 Wytłumaczy mi ktoś co to jest? Ktoś kto jest z tego kościoła... to chyba rzymsko-katolicki z tego co wczoraj pisali na forum. Jestem w szoku... nie mogłam spać w nocy przez ten film...

Gość facet z depresją
było sobie poczytać komenty pod filmem to byś nie zadawała pierdolniętych pytań

Gość scd
a co jest na tym filmie?:O

Gość kobieta kafe
religia ani wiara nie musza byc traktowane tak powaznie jak atak serca :O i nie naleza do ludzi, ktorzy tak powaznie to traktuja :O

Gość klaudia-03.09
Zrobić coś z jajem?? Przecież to nie jest w kościele katolickim. U nas czegos takiego na pewno by nie zrobili. Z tego co wiem to to w rzymsko-katolickim jest a do "pana z depresją" jakbyś chciał wiedzieć to czytałam komentarze pod filmem ale chcę się więcej dowiedziec na ten temat np. dlaczego cos takiego w ogóle jest. A jeśli cię nie interesuje ten temat to się nie wypowiadaj. Zamknij stronę i udzielaj się na innych tematach chyba że wszędzie jesteś taki chamski. Nie oburzam się tylko tak mnie to wystraszyło że spać nie mogłam o to mi chodzi.

Gość facet z depresją
to nie jest robienie sobie jaj, albo czegoś z jajem tylko taki jest obyczaj w tamtym regionie, pusta pało... masz tu link i wypierdalaj w podskokach🖐️

Gość klaudia-03.09
Pusta pało to ty masz na drugie;D Ja nie powiedziałam że to jest robienie sobie jaj itd. Powtórzę jeśli masz się tak wyrażać to sam wypie*dalaj! Zły dzień miałeś że tak się tu wyżywasz??

Gość klaudia-03.09
To w końcu w jakim to jest kościele??? rzymsko-kat. czy katolickim bo nic nie pisze na ten temat?

Gość facet z depresją
poszukaj sobie o tym w necie zamiast zadawać pojebane pytania, jak jakaś pierdolona lamerka. masz już linka to się wczytuj zasrańcu kafeteryjny dziwny tego świata

Gość lopae
klaudia-03.09-> nie. to jest w kościele nergalowo-murzyńsko-katolickim ty młotku

Gość Fafinette
klaudia-03.09 co za debilka. ty naprawdę jeszcze chuja wiesz o polskich zwyczajach. ty jestes z Polski, czy z buszu?🖐️

Gość klaudia-03.09
http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4616061 to sobie poczytajcie co wczoraj na ten temat pisali. Widocznie nie tylko ja o tym nie wiedziałam więc nie róbcie się tacy wszyscy mądrzy bo miałam prawo nie znać tego zwyczaju tak jak inni.

Gość klaudia-03.09
do fafinette: Z buszu!;D

Gość Fafinette
nie patrz co wczoraj debile podobni do ciebie napisali na jebanej kaferterii tylko sie dowiedz prawdy. co za głupie stworzenie no to ja pierdolę :(