Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolla.

Brwi :)

Polecane posty

Gość karolla.

Dziewczyny! :) czy wiecie jak równo wyskubac sobie brwi. Nigdy jakos nie przywiązywalam do nich większej wagi i nie ruszalam ich, a teraz chcialabym cos zmienic. ;) czy macie jakies rady jak to zrobic samemu? :P nie chce chodzic do kosmetyczki :D

Gość bez pamięci tak po prostu
Sama depilacja brwi to wydatek od 2 do góra 10 zł w salonie, pieniądze śmieszne, a samemu można przedobrzyć.

Gość karolla.
ale mimo wszystko wolalabym bez kosmetyczki. Nie chodzi o pieniadze, po prostu mi sie nie chce. :D

Gość sidijajej
wlos po wlosku, peseta i juz. jak masz wyraznie zaznaczona linie brwi, to pol biedy. jesli nie masz, a nie chce ci sie isc do kosmetyczki (btw - niepotrzebnie sie wstydzisz ;) ), to mozesz sobie zrobic masakre na twarzy. nawet z najlepszymi radami online. powodzenia zycze!!

Gość jedyna rada dobra
wbierz sie jednak do dobrej kosmetyczki, i powiedz, zeby Ci tylko ksztalt nadala, a nie oskubala... bo takie tez sie zdarzaja, 🖐️

zrob raz u kosemtyczki, bedziesz miala mniejwiecej ksztalt nadany, a pozniej sama bedziesz poprawiac

Gość ONA222222222
Ja sobię sama robię, bo nie ufam kosmetyczce. Kiedyś byłam żeby mi nadała kształt, to taki mi nadała, że pół roku nie mogłam go wyregulować. Sama wiem co robię i robię dobrze, a przede wszystkim tak jak chcę. Robię sobie woskiem ogólnie, a doregulowuję pensetką.