Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sarakiwinska

MOJA RELACJA ZE STARSZYM MEZCZYZNA CZY TO NORMALNE?

Polecane posty

Rok temu nad jeziorem gdy biegalam z psem poznalam bardzo wplywowego biznesmana z mojego miasta, jest ode mnie 19 lat starszy, ja mam 17 a on 36 lat ,nie zalezalo mi na tej znajomosci na poczatku poniewaz jest on bardzo otyly ( ok 135kg przy wzroscie 175cm) - ja natomiast jestem bardzo atrakcyjna dziewczyna 44kg i 165cm wz. Czas mijał a ja coraz bardziej polubilam Rafala - stał sie moim przyjacielem, pewnego dnia zabral mnie do swojego domu, bo musielismy wydrukowac kilka rzeczy..wczesniej wypilam 2 piwa, on nigdy nie podrywal mnie, zachowywal sie jakbym byla dzieckiem, tymbardziej ze sam ma 2 dzieci w wieku 16 i 14 lat. w pewnym momencie zaczal mnie calowac, nie chcialam bylam zdezorientowana, wzial mnie za reke i zaprowadzil do sypialni. kazal mi sie rozebrac, bylam przerazona i zrobilam to, odbyl ze mna stosunek i odstawil do domu, czulam sie obrzydliwie, ale on dalej dzwonil i robil to nagminnie, z czasem nie wiem czy go pokochalam - czy tak to sobie tlumacze, ciesze sie juz teraz gdy sie widzimy ( jestem mu posluszna, wychowal mnie w 100%) wydaje mi sie ze go pokochalam,czasem moze troche sie go boje, zachowuje sie tak jak tego oczekuje, nie musi wydawac mi polecen ,wystraczy ze siada w odpowiedniej pozycji a ja wiem co robic, nie moge mu odmawiac, musze zawsze go zaspokoic, nawet gdy mam okres-moim obowiazkiem jest zrobic to w inny sposob,analnie lub oralnie- moze to brzmi glupio ale z pewnej dziewczyny zrobilam sie pokorna i posluszna dziewczyna ktora seplnia kazde zyczenie swojego mezczyzny(bo nie mam prawa glosu, moge mowic gdy mi na to pozwoli itd...) ale chyba go kocham- co o tym myslicie?? co on mysli??? czy to ma szanse???

Gość zycie poetycko literackie
jesteś niepełnoletnia! ! !!!

Gość wódz dzielnych małp
wygląda to na prowokację ale na kafeterii wszystko wygląda na prowokację ja tutaj niedawno pisałem pozytywnie o związkach pomiędzy znacznie starszym facetem i młodą kobietą ale kurwa nie takich! to jest patologiczne, skoro za pierwszym razem cię zgwałcił, potem urabiał i nadal tobą manipuluje byłaś świeżynką (nawet jeśli miałaś jakąś erotyczną przeszłość) więc dla sprytnego byłaś łatwiutką zdobyczą powinnaś to zerwać od razu! ta historia położy się cieniem na twojej psychice

Gość wódz dzielnych małp
w internecie jestem debilem i łykam wszystkie durne teksty, w życiu prawdziwym jestem szmatą i też łykam :D

to tez nie mozna bylo nazwac gwaltem ( pierwszego spotkania) poniewaz cala ta sytuacja byla dla mnie zaskoczeniem i czyms z czym nie mialam do tej pory doczynienia,i ja nic nie zrobilam- moze gdybym sie stanowczo postawila nie doszloby do niczego- rafal nie uzywa przemocy, nie grozi mi, nie krzyczy, poprostu jest bardzo stanowczy i nie wdaje sie ze mna w dyskusje- ale sa czasem tez chwile w ktorych przytula mnie , poza tym bardzo dba o mnie , jesli chodzi o szkole, zdrowie itp...

Gość wódz dzielnych małp
być może masz skłonność do pewnej seksualnej uległości ale trzeba wiedzieć z kim się to robi ty jesteś niedojrzała i nie dokonałaś jeszcze żadnego wyboru to ty zostałaś wybrana, bez pytania cię o zdanie powinnaś iść po poradę do psychologa bo pewnie sama się z tego nie wyplączesz różne rzeczy się zdarzają 40latkowie uwodzą 17latki ale, to nie było uwiedzenie to był gwałt zarówno fizyczny jak i psychiczny sama wyraźnie napisałaś, że nie chciałaś, nie podobało ci się

Gość wódz dzielnych małp
a co mi szkodzi połykać trochę

oczekiwalam normalnych odpowiedzi- bo nie mam z kim o tym pogadac-ale chyba to nie byl dobry pomysl zeby poisac na forum,skoro obcy w internecie tego nie moga zrozumiec to jak ma zrozumiec to ktos kto mnie zna? szkoda gadac

Gość wódz dzielnych małp
to odmów teraz i przestań służyć fałszywemu allahowi :D i nie pieprz mi tu o pomocy w szkole, bo przestanę ci wierzyć :classic_cool:

ja juz od roku przyzwyczailam sie, mysle ze dobrze sie juz czuje, sama wiem co robic ,jak sie zachowywac, zeby go uszczesliwic, on rowniez zaczal od ok 2 miesiecy okazywac mi wiecej czulosci itd..daje mi torszke wiecej swobody, wydaje mi sie ze wszystko idzie juz ku dobremu ...tylko nie wiem co on mysli??

Gość gajgkgajlkajdklajdkljala
zaglądnij na pocztę

Gość TH is IT CK
Nie masz mózgu

Gość ja nie bardzo wiem
ja nie bardzo wiem, o co Ci chodzi z tym pytaniem. Czego oczekujesz? Chyba nie sądzisz że ktoś Ci powie, tak mała jest git one Cię kocha. A wszyscy raczej będą to negować. Więc? Sama widzisz, że to nie jest normalne. Już samo to że godzisz się na emocjonalną uległość. Jesteś młoda- o ile to nie prowo, a chyba prowo- nie rozumiesz i okrutne nieszczęście Cię spotkało.

Gość wódz dzielnych małp
:D no to znaczy, że połknąłem całkiem dużą rybę :D

"w pewnym momencie zaczal mnie calowac, nie chcialam bylam zdezorientowana, wzial mnie za reke i zaprowadzil do sypialni. kazal mi sie rozebrac, bylam przerazona i zrobilam to, odbyl ze mna stosunek i odstawil do domu" Mogę zostać twoim alfonsem czuje, że na tobie moge nieźle zarobić! :D

podalam gg bo tlenu nie mam aktywnego bo nie pamietam hasla- a musialam podac swoj stary bo to bylo pole wymagane- a na moim emailu nic nie ma i na gg tez

Gość TH is IT CK
zwykła dziwka

podalam gg bo tlenu nie mam aktywnego bo nie pamietam hasla- a musialam podac swoj stary bo to bylo pole wymagane- a na moim emailu nic nie ma i na gg tez

Gość ja nie bardzo wiem
dobra, odpowiedź czego tu oczekujesz.

Gość TH is IT CK
Odpowiedz dlaczego jesteś SZMATĄ ?

Gość ja nie bardzo wiem
s p ierdalaj th c jakiś matoł się odzywa ja jestem ciekawa o ile to nie prowo a tehace zazdrości