Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sarakiwinska

MOJA RELACJA ZE STARSZYM MEZCZYZNA CZY TO NORMALNE?

Polecane posty

nigdy nie wzielam od niego grosza bo to ze jest bogaty w moim przypadku nie ma znaczenia , poniewaz moi rodzice rowniez maja mnostwo pieniedzy ktorych nigdy mi nie brakowalo- dlatego w tym przypadku pieniadze nie maja znaczenia

Jeszcze pewnie trochę z nim będziesz. Masz wątpliwości, to dobrze świadczy. Może zobaczysz że on Tobą manipuluje. Może, byle nie za późno (czyt. dziecko, nieskończona szkoła)

Cóż, jak mówie. Ja widzę ratunek w czasie. Tylko-oby, oby!- jak dorośniesz nieco spojrzysz na to inaczej. Oby! Tymczasem radze przeanalizować to. Na poważnie, o ile potrafisz. Cóż.

kobiety nic nie mają, nie muszą. Mogą. Gesty nawet jeśli je odczytujesz a nie chcesz na nie odpowiadać to nie reaguj. Co to znaczy rozkłda nogi a ty już masz mu robić dobrze? Jak dla mnie to jest fiut głupi i tyle

"Dlatego,że nie wyobrażacie sobie że coś może nie być zgodne z waszym prostym (waszym) życiem. " Omg, to jest dla mnie niezgodne moralnie, nie ma to nic wspólnego z moim (twoim zdaniem prostym życiem) jestem w wielu sprawach wyrozumiała, staram się nie osądzać z góry, ale postępowanie autorki jest poprostu GŁUPIE, nieodpowiedzialne, ale co tam mnie to obchodzi jak chce się szmacić to droga wolna. Zamiast znaleźć sobei chłopaka w swoim wieku to będzie jeszcze rodzine rozbijała, no chyba, ze jest tak szpetna, że tylko otyły wieśniak ją chce. "A to już pod serial zakrawa, hę? Bambucośtam?"" O kurka, ale piszesz od rzeczy za dużo tych seriali oglądasz bo dalej nie widzę żadnego racjonalnego związku wtrącania czegoś o serialu. Jeśli oglądasz M jak miłość to się nie dziwię, że ci na dekiel się rzuciło i piszesz od rzeczy.

Słuchaj, bambu... ja nie powiedziałam że to jest normalne, dlatego też porównałam to do seriali- najwidoczniej znasz ich tyle, a w żadnym taki wątek się nie pojawia więc trudno skojarzyć, już tam nie mówię że możesz sobie cokolwiek wyobrazić (wyobraźnia, sprawdź w google) Nie jest to normalne, Tobie brakuje punktacji na której mogłabyś umieścić taką sytuacje w swej skali tolerancji (dlaczego ludzie nadużywają słów nie znając ich znaczeń, nie pojmę za nic bambu...) Nienormalna sytuacja, do której należy podejść w nieco odmienny sposób niż korek na ulicy (o ile mieszkasz gdzieś gdzie może pojawić się korek, taki z aut, wiesz jeden za drugim)

Gość dragal
to nienormalne ,trzeba mu obciąć kut....

"Słuchaj, bambu... " Po pierwsze naucz się czytać pelen nick,a le ty lubisz upraszczać wszystko "ja nie powiedziałam że to jest normalne," A czy ja Ci zarzucam coś takiego? Możesz sobie uważać za normalne pff... "dlatego też porównałam to do seriali- najwidoczniej znasz ich tyle, a w żadnym taki wątek się nie pojawia więc trudno skojarzyć, już tam nie mówię że możesz sobie cokolwiek wyobrazić" Aha świetne porównanie, pozazdrościć umiejętności. "(wyobraźnia, sprawdź w google) " Nie dzięki jak widze twory twojej wyobraźni typu porównanie seriali to wole nie :> "Nie jest to normalne, Tobie brakuje punktacji na której mogłabyś umieścić taką sytuacje w swej skali tolerancji (dlaczego ludzie nadużywają słów nie znając ich znaczeń, nie pojmę za nic bambu...) " Mhm dobrze, ze mnie znasz i moją punktację (masz wyobraźnie! gratulujemy) Jakich słów konkretnie użyłam nie znając ich znaczenia? Nienormalna sytuacja, do której należy podejść w nieco odmienny sposób niż korek na ulicy (o ile mieszkasz gdzieś gdzie może pojawić się korek, taki z aut, wiesz jeden za drugim) Dla twojej informacji mieszkam w ponad 600 tys. mieście. Jak chcesz się bawić w pedagoga to idź na takie studia będziesz podchodzić ile chcesz do takich "trudnych" i "niecodziennych" spraw ;)

Upraszam jak mogę, bo coś czuje że bardziej skomplikowane zdania nie są w stanie dotrzeć do bambucoś tam. Nie moja wina że nie możesz wyjść nieco po za zwykłe porównania. Ale to mea culpa co po kafeterii można sie spodziewać, hm. Looser, nie komentuje ;)

"Upraszam jak mogę, bo coś czuje że bardziej skomplikowane zdania nie są w stanie dotrzeć do bambucoś tam. Nie moja wina że nie możesz wyjść nieco po za zwykłe porównania. Ale to mea culpa co po kafeterii można sie spodziewać, hm. Looser, nie komentuje " Aha, to nie ja tu porównuje tylko Ty moja droga. "ty się przynajmniej bambu spełniasz życiowo- kafeteria" mhm dobrze, że mnie poinformowałaś jak się spełniam.

buahahahahhahahahahaa 100% PROWOKACJA - fajne masz marzenia :D ja pierdole jutro wolne w szkole czy jak?

daje ci max 19 lat. oglądamy tv i on lekko rozchyla nogi - już wiem co to znaczy :D marzy ci sie rola dziwki cooooo.... lubisz to... Dziewczyno - kurna, może po prostu zmienił gość pozycje, nie bądź tak wpatrzona w jego krocze! :D

Gość o wlasnie ciekawe pytanie
Ty w ogole masz rodzicow dziewczynko? nie interesuja sie twoim zyciem,gdzie wychodzisz co i jak? bo jakos mi w to ciezko uwierzyc,kolejna galerianka...

Dziewczyno - styl pisania jak powieść nastolatki... to jest niemożliwe żebyś pytała poważnie. PRzepraszam co to znaczy, byłam przerażona ale zrobilam to? Dla mnie to Twoje marzenia o gwałcie... a jesli to prawda.. to facet pownien siedzieć za gwałt i tyle w temacie

Gość o wlasnie ciekawe pytanie
wiec ponowie...a co na to rodzice? nie interesuja sie gdzie wychodzisz z kim przebywasz? bo to nie do wiary!!!!

jeśli on waży 135 kg to seks jest taki łatwy? moim zdaniem on musi wyglądać jak kulka nie urażając nikogo... nie ma problemów z erekcją przy takiej wadze? zabezpiecza się? daje ci orgazm? o czym gadacie gdy nie rozchyla nóg?