Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sarakiwinska

MOJA RELACJA ZE STARSZYM MEZCZYZNA CZY TO NORMALNE?

Polecane posty

nie jest latwy i nie jest mozliwy w kazdej pozycji nie ma problemow ani ze wzwodem ani z erekcja ja biore tabletki nie daje o tym co robilam, gdzie bylam, o szkole

Zerwij te chore relacje i kontakt z nim - jak będzie cię męczył i chciał wrócić -sprawę zgłoś na policję. Nie kochasz go, zapewniam Cię

zamknij już oczęta, luli luli laj... ej serio, to nie jest smieszne co piszesz... facet cię pociągnie na sam dół, znajdź sobie chłopaka parę lat starszego od siebie i będzie ok

wieszz co? odważnym to trzeba być żeby z takim świrem przebywać. żeby z nim skończyć trzeba być mądrym i Ty musisz się mądrością wykazać. mną kiedyś ktoś manipulował psychicznie - płacząc, krzycząc, robiąc awantury - cholernie ciężko było z tego wyleźć... to zajmie parę meisięcy

poproś kogoś o pomoc! przyjaciółkę, ciocię, mamę, siostrę, miej kogoś z kim się tym podzielisz... on będzie musiał w koncu odpuścić.

powiedz to zaufanej osobie - najlepiej mamie jeśli masz dobry kontakt, nie mów jej szczegółów - powiedz że chcesz się od niego uwolnić, że się przyjaźniliście i zaczął chcieć czegoś więcej... nie mów co z tobą robił - o tym powiesz najwyżej w sądzie... w razie czego mój mail jegopani@gmail.com

to powiedz mu "nie" albo powiedz ostrzej np "odwal się" czekam na relacje n a mejla, dobranoc trzymaj się

Gość TH is IT CK
Gorzej niż dziwka Bo dziwka przynajmniej ma kasę za takie szmacenie się

Gość szirajatka
Dlaczegóż zmiana pozycji ciała w czasie oglądania tv od razu kojarzy Ci się sexem ? Rozstawione, rozchylone itp nogi nie muszą oznaczać jednego. Nie bądź takim psem pawłowa.

tez mialam taka sytuacje poznalam takiego goscia mial 36 lat biznesmen:P na poczatku mi sie nie pododbal :P byl to ktos niby sponsor;P bylam z kolezanka wzial nas na bok:P zapytal sie czy idziemy na seks:P nigdy takich rzeczy nie mialysmy wiec nie chcialysmy zostawil numer stwierdzilysmy ,ze zabawimy sie napijemy i uciekniemy ale nic mu nie damy:P wiec dzwonimy i wpadl z kolega mialam wtedy tez 17 lat hehe:P no troche sie pobawailismy nie XD pozniej umowilismy sie na nastepny melanz on zachowaywal sie tak jak ten twoj:P byl stanowczy ,lubie sie tak poddac facetowi:P ale nigdy nic na sile nie zrobil nie wyzywal i nie bil ale wywieral presje :P z czasem sie troche w nim zakochalam:P byl czasami troche chamski w zartach:P to takie dziwne;P on potrafil mnie rozkochac w sobie nie wiem jak to zrobil ale mial ten dar i urok:P no i naprawde mi sie spodobal pozniej:P :) wtedy bylo cieplo naprawde mialaysmy ochote szlaec :P minelo treoche czasu i zaczelam za nim tesknic;P on tez tesknil zawsze sie pytal czy teksnilam jak dzownil dziwnie sie zachowywal moze specjalnie udawal ze mu na mnie zalezy bo chcial mnie przeleciec ale mogl miec inne lepsze, mowil ze modelki mial no z taką kasą napewno mogl miec;P zawsze po melanzu z nim mowilam ze juz nigdy sie nie odezwe do niego :P ale jakos tak wychodzilo ,ze sie odezwalam:P pozniej stwierdzilam,ze to nie ma sensu zreszta on lubil spotkania w gronie a kloezanka juz miala przypaly bo byla mlodsza wiec nie mogla . Czasem zachowywal sie jak cham:( chyba lubie chamów ale nieraz byl czuly mily mowil do mnie kotek :P narzeczona i takie tam nieraz calowal mnie przy swoich kolegach:P taki dziwny typ:P ta zanjomosc sie zakonczyla po ostatnim melanzu powiedzilam koniec mam dosyc tego chu...ja troche mnie wtedy zle potraktowal . No ale oczywiscie zaraz byl telefonik z przeprosinami a ja mu powiedzilam ,ze niby ok ale mialam juz inne cele w zyciu bo przez te wszystkie glupoty zwiazane z nim mialam same problemy ...to miala byc zabawa a wyszlo nie wiadomo co...... teraz on sie nie odzywa i ja tez nie zamierzam . Twoj moze cie lepiej traktuje ale chodzi tylko o seks ,oni chca sie dowartosciowac takimi malolatami jak my .Chca zobaczyc jak to jest z taką ,moze mu sie podobasz ale wiedz ,ze on mial juz duzo zwiazkow przed toba a milosc pierwsza jest prawdziwa ... niestety...dalej moze byc juz roznie. Oczywiscie znam kilku starszych facetow normalnych no ale bez zon i moze nie az takich biednych ale tez nie takich nadzianych jak on , niektorzy maja uczucia ale jesli on manipuluje toba ,to znaczy ,ze chodzi tu o seks . A chyba bycie seksualną cipą kiedys ci sie znudzi ...no chyba ,że takie chcesz miec zycie bo ja nie;) pozdro