Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość reaktywacja tematu

10 faktów o nas-pamiętacie ten temat? :)

Polecane posty

Gość reaktywacja tematu

z tego co pamiętam, topik cieszył się sporym powodzeniem...co powiecie na małą reaktywację? no to zaczynam! :) 1.nie mam prawa jazdy i nigdy mieć nie będę-totalnie nie radzę sobie za kierownicą :p 2.uwielbiam czytać Sapkowskiego, podkochuję się we Wiedźminie jakbym była nastolatką :D 3.śpię pod pierzyną nawet w największe upały 4.jak byłam mała wrzuciłam psie goowno do skrzynki na listy nielubianej koleżanki 5.nigdy w życiu się nie masturbowałam 6.boję się odezwać do pani w sklepie, zapytać o drogę, zagadać z kimś obcym..brrrr 7.nigdy nie pracowałam legalnie 8.mam w pokoju czerwone ściany 9.jedno moje ucho jest bardziej odstające niż drugie 10.kolekcjonuję kaktusy, w całym domu mam ich 43 sztuki :D ...a teraz wy :D

Gość to_toczeń_!
3. Boję się zmian ale ich potrzebuję; 2. Czytam Detektywa; 1. Nie posiadam celu, pasji, przeznaczenia; 0. Wiem, że nienawiść jest równie silna jak miłość; 5. Za dużo myślę; 6. Piję bardzo mało cieczy; 9. Prawie nigdy nie pamiętam snów; 8. Nie potrafiłbym się zabić; 7. Nigdy nie oglądałem serialu "Lost" 4. Nie lubię nie wiedzieć;

Gość wódz dzielnych małp
1. Jem winogrona 2. Jeżdżę jak szatan 3. Nigdy nie miałem wypadku 4. Lubię kobiety w szpilkach 5. Nie jestem przystojny 6. I tak mam kobiety 7. Jestem leniem 8. Lubię czytać 9. Bardzo lubię seks oralny (w obie strony) 10. Jestem tzw nocnym markiem