Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pokrzywdzona

Problemy w pracy.

Polecane posty

Gość Pokrzywdzona

Pracuję w biurze gdzie większość to faceci. Jeden chyba dla tego, że nie chciałam się z nim umówić, rozpowiedział w firmie, że z nim spałam, opowiada nie stworzone historie, wymyśla i opowiada kolegom, ogólnie bym miała to gdzieś, ale wszyscy mu wierzą, i możecie domyśleć się co o mnie mogą sądzić. Co byście zrobiły w mojej sytuacji? Ratujcie :)

Gość konkrety proszę bo takie
poinformowałabym go, że jeśli tego nie odszczeka, to już skladasz pozew o zniesławienie czy coś tam. skonsultuj z prawnikiem.

Gość Pokrzywdzona
Tak myślałam, żeby jakoś zrobić mu coś podobnego co on mi, ale bardziej takiego wiecie, co go bardziej za boli niż mnie, a nie mam pomysłu, kurde niby facet starszy, niby mądry (prawie 40lat) a pogrywa sobie nie wiadomo jak...

Gość nie rob jak on no chyba ze ci
takie zachowanie imponuje :O jesli nie chcesz byc taka jak on to nie rob tego co on. a chyba nie masz o nim dobrego zdania piszac ze jest niepowazny.

Gość Pokrzywdzona
No tak, masz rację, tak pomyślałam cicho o "słodkiej zemście", no i dalej nie wiem czy to dobry pomysł. W sumie jak bym coś wymyśliła to by się to ciągnęło długo i końca by nie było, to co ja mam zrobić?

Gość mozesz takze poprosic szefa
o rozmowe, zeby go upomnial. i powiedziec szczerze - dalas mu kosza a on sie msci. i wszyscy powinni sie dowiedziec o tym, powinien cie publicznie przeprosic.

Gość mozesz takze poprosic szefa
a przede wszystkim wiedz, ze to on sie powinien wstydzic tego, nie ty, i ze to nie ty masz problem a on dopiero bedzie mial. nie puscilabym nigdy mu tego plazem, mowie ci, skonsultuj sie z prawnikiem, chocby na forum prawnikow, tam sa bezplatne porady, albo jak masz swojego prawnika.

Gość Pokrzywdzona
Dziękuję :)