Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tragedia po prostu.

Moj facet o siebie nie dba.

Polecane posty

Gość tragedia po prostu.

Nie chodzi tutaj o kwestie związane z higieną ale głownie o strój. Mój facet chodzi w kilkunastoletnich, starych i powycieranych ciuchach, których ma dosłownie kilka i wygląda w nich jak stary dziad. Na zakupach nie był hohooo albo i jeszcze dawniej. Ciagle mowi ze musi sobie cos kupic ale tego nie robi bo wciaz ma inne wydatki. Ja nie rozumiem jak tak mozna :-o Wyglada jakby chodzil w ubraniach z pomocy Brata Alberta. Wstydze sie z nim chodzic gdziekolwiek, ja dbam o swoj stroj i wygladam normalnie. Wiem ze o gustach sie nie dyskutuje ale on ma dosłownie 1 dziurawe spodnie, 2 koszuki i stary sweter chyba po dziadku (w stylu Kononowicza). Tragedia, co robić???

Ten temat zawiera kolejny element obszernej listy pt. "za co kosza można dostać", bo prędzej czy później takie zdarzenie miejsce będzie miało ;)

Gość buhihi
zakladam, ze kiedy go poznalas nie byl ubrany lepiej.... a wiec?

Gość o czizaass
widziały gały co brały :D

Gość może poprostu go nie stać
wiesz, gusta swoją droga a kasa to duga sprawa, może poprostu poza gustem nie zwyczajnie kasy na nowe ciuchy, pewnie wstydzi się przyznac przed tobą że go nie stac ,możesz zacząc kupowac mu coś w perezentach np.imieniny,urodziny,gwiazdor itp...mój tez jest taki :) i napradę go nie stac na ciuchy,a do tego kompletne bezguscie,chodzi jak chlopak z lat 60-tych,ja takich rzeczy nie mam nawet do pracy w ogrodzie

Znajdź Sobie może faceta, który nosi się w garniturze, w pantoflach?