Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość calineczka86

Straciłam nadzieję na miłość,a tymczasem w sobotę mam randkę!!!

Polecane posty

Gość ehhhhhhhhh
Nadzieja8 za przypomnienie czego???????? hmm.....

Gość ehhhhhhhhh
może inaczej, przypomnienie o czym?????

trochę za długą drogę wykonaliśmy z zajebistym:D nawet się otarliśmy o śmierć kliniczną :) Zajebisty, Tobie też motylków życzę :)

Gość zajebisty27
"Nadzieja8 trochę za długą drogę wykonaliśmy z zaj**istym nawet się otarliśmy o śmierć kliniczną Zaj**isty, Tobie też motylków życzę" dzięki, już miałem okazję ich doświadczyć totalny odlot, niespanie, obsesyjne myślenie o niej NON STOP jak ja zobaczyłem to właściwie nie było jak motylki tylko jak uderzenie pioruna wydawało się, że nagle zobaczyłem boginię otoczoną światłem :)

ups..... za bardzo Cię ponosi... o piorunach nie może być mowy: zero romantyzmu, a dodatkowo jeszcze te doznania kliniczne, o których wcześniej wspomniałeś :D A nie lepiej tylko same motylki?:)

Gość zajebisty27
u nas chyba to nie objawia się jako motylki tylko j.w.

Gość zajebisty27
"zero romantyzmu" bogini otoczona światłem - fakt, zero rozmantyzmu "a dodatkowo jeszcze te doznania kliniczne, o których wcześniej wspomniałeś" a co jedno drugiemu przeszkadza

Gość ehhhhhhhhh
dzięki, już miałem okazję ich doświadczyć *totalny odlot, niespanie, obsesyjne myślenie o niej NON STOP jak ja zobaczyłem to właściwie nie było jak motylki tylko jak uderzenie pioruna wydawało się, że nagle zobaczyłem boginię otoczoną światłem * No to Masz wyobraznie.. Ja też mam i co z tego jak ktoś ciebie ignoruje...?? Może te pioruny własnie w takich momentach są potrzebne;d)) Uciekam w prace, to jest chyba najbardzie realne w zyciu.

też muszę to jakby co, to miłego motylkowania o tyle dobrze, że z typowego motylkowania są poruny, a nie od razu ....potomstwo ;) papa

Gość zajebisty27
przynajmniej tyle z tego życia :(

Gość O_lala
Nadzieja8 zajebisty27 wpis ehhhhh to moje, mam doła i co zycie toczy się dalej i nikogo nie obchodza moje nastroje;p;p;p;p(oki i niewyspana jestem, czyli mam zły humorek;p) Nadzieja* a ty tylko o potomstwie:D ;p;p papa;p zajebisty27 z życia trzeba brać to co najlepsze;) a teraz to już zmykam i ide brać to sprawia mi przyjemnośc, praca.

Gość zajebisty27
"a teraz to już zmykam i ide brać to sprawia mi przyjemnośc, praca." a mi sprawiają przyjemność inne rzeczy

Gość O_lala
zajebisty27 A jakie??;)

Gość zajebisty27
różniaste :) wino, kobiety i śpiew :)

Gość O_lala
zajebisty27 i coś jeszcze??;d)) czyli typowy facet Jesteś;)

Gość zajebisty27
mało oryginalne, mam tego świadomość :)

Gość zajebisty27
aha, zajmowałem się też przez jakiś czas buddyzmem, to też sprawiało radość, medytacje niestety kobiety w końcu zwyciężyły :) ale mam teraz szersze rozumienie "problemu" życia nie chwaląc się

Gość O_lala
zajebisty27 *ale mam teraz szersze rozumienie "problemu" życia nie chwaląc się* Więc się nie chwal tylko napisz jak teraz patrzysz na świat i ludzi, też jestem ciekawa;)

Gość zajebisty27
nie wierz nikomu na słowo, liczy się osobiste doświadczenie :)

Gość zajebisty27
Nie wierzcie w jakiekolwiek przekazy tylko dlatego, że przez długi czas obowiązywały w wielu krajach. Nie wierzcie w coś tylko dlatego, że wielu ludzi od dawna to powtarza. Nie akceptujcie niczego tylko z tego powodu, że ktoś inny to powiedział, że popiera to swoim autorytetem jakiś mędrzec albo kapłan, lub że jest to napisane w jakimś świętym piśmie. Nie wierzcie w coś tylko dlatego, że brzmi prawdopodobnie. Nie wierzcie w wizje lub wyobrażenia, które uważacie za zesłane przez boga. Miejcie zaufanie do tego, co sami uznaliście za prawdziwe po długim sprawdzaniu, do tego, co przynosi powodzenie wam i innym.

Gość O_lala
zajebisty27 nie wierz nikomu na słowo, liczy się osobiste doświadczenie hmmmm.. cos w tym jest;) Reszta poprosze o konkrety. zbyt ogólnikowo. ;)

Gość zajebisty27
nie ten czas, nie to miejsce może kiedyś :)

Gość O_lala
zajebisty27 nie ten czas, nie to miejsce może kiedyś Może ..... są ludzie których się lubi tylko za to że są, nie napisze inaczej aż za to że są;) To do może kiedyś.... ;) zmykam.. cześć;)

Gość seksuolożka Ania
mężczyzna tak się z kobietą musi dobrać by potencja mu zanikła podonie jak ona przekwitnie

Gość zajebisty27
a kto mówi o wiązaniu się z tą samą osobą na całe życie - to byłby koszmar :)

Gość O_lala
zajebisty27 *a kto mówi o wiązaniu się z tą samą osobą na całe życie - to byłby koszmar Chyba chciałeś napisać z jedna osobą na całe żecie, nie tą samą?? tak?*

Gość zajebisty27
jedną i tą samą