Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

OstraSiostra

...

Polecane posty

Ja zaraz pezystapie do szorowania parkietu :D Dawno żem tego nie czynił. Potem ma kumpel podbić to już jakoś poleci.

nie mialam n e t a :o ja zaraz kurze sobie pościeram zeby miczas zlecial.. tyle ze juz pomalowalam paznokcie i trza czekać aż wyschną.. do ktorej pracujesz? :D ja koncze wczesniej tylko dlatego ze na tą wieś znów musze jechac ... i znow chcą mnie w prowadzednie wkopać, wczoraj zrobilam 500 km i padłam wieczorem :o dzisiaj się nie dam!

nie mietka :D:D uła, to ja myślalam ze tylko ja zapieprzam SIEDZĄC do 21 :o Ja też jutro wolne ale coż z tego jak jade na ten pogrzeb :o.. wróce jutro wieczorem i trzeba spać :P a w srode mialam miec wolne ale skoro kolega mnie zastepuje od 16 to ja tez musze się odwdzieczyc :/ więc- sroda, czwartek pracuje, piatek wolne i weekend w pracy 😭

Ja nie miałem wolnego weekendu od 3 miechów :D Znaczy miałem przez ten czas jedną wolną sobote bo się o nią wystarałem - tą dwa dni temu :O

no to chociaż miałeś :D bo ja to weekendu nie spedze normlanie do grudnia.. bo wtedy akurat święta i sylwester :d więc i tak to taki prawdziwy weekend nie bedzie :) swoją droga masz już plany na sylwestra?:D

Nie mam. pewnie jak zwykle będe w pracy. Ja singel to mnie zawsze wepchna poza tym nawet niespecjalnie się przed tym bronie. No chyba że pojadę poślizgać się na desce

Przecież w pracy to nie całą noc siedzisz , wez się rusz gdzieś choćby do klubu jakiegos :) choć to nie wymarzony sposob na sylwestra. Ja też nie mam.. mozliwe ze w pracy bede ale do popoludnia wiec spoko :) a gdzie to nie wiem:D moze juz zrobimy u nas w domu jesli remont sie skonczy.. nie mam pojęcia, ale ostatnio tak sobie o tym pomyślałam, bo kiedyś miałam zawsze plany z kilkumiesięcznym wyprzedzeniem, a teraz?:D

Ja nigdy nie mam i zazwyczaj kończy się to fajnym spontanem. No chyba że jade w góry ale tym razem raczej nie pojadę. A co do pracy to hotele są czynne całą dobe ;)

a u mnie byl kolega, po wyplate .. bez sensu wogole :D zamiast podać konto by mial 10ego to wolal się tłuc z innego miasta i to tydzien po terminie :D i teraz jestem w trakcie robienia porzadku z kurzem :D a pizza jaka? nie mów ze grecka bo jestem za 5 minut u Ciebie :D

O taak! Wieelka, gorąca grecka pizza w tekturowym gorsecie :D :classic_cool: Świruję, niestety carbonara :D Jaki kolor paznokciów?

NIestety to tylko wrażenie :D. Wiesz, ja mam poprostu talent. :D Tylko żadna się na mnie nie chce poznać :O

tu bardziej chodzi o sytuacje typu " kochanie ide na grzyby" ja np nie zadowolona z tego jestem bo mielismy cos innego robic :D przychodzi po 30 minutach i grzybów nie ma :D.. on sie cieszy bo kubica chyba na 1 cza 2 drugie skoczyl a ja " zobaczysz ze spadnie na na 6" :D i spadł za kilka sekund, coś tam się stało :D Ale wrózyć też potrafie na zwołanie więc ..... tak ostra odezwie się, niebawem, może dziś wieczorem, najpozniej jutro :classic_cool: