Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkuuuuuurwiona

natrentny sasiad!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość wkuuuuuurwiona

tak mnie ta kurwa meska zdenerwowala ze zaraz wybuchne.wychodze rano zaprowadzic synka do przedszkola niestety niemam z kim zostawic młodszego wiec go musze ciagnac za soba ,w klatce sa dwie pary drzwi ktore byly jakies 3 miesiace temu załozone i wiadomo jak to sie wychodzi z wozkiem z dwoma parami drzwi wiec sobie otwieram stopke w jednych i ide drugie sa oczywiscie zamkniete a ten juz pare razy wylecial do mnie drzac sie na mnie ze mam zamykac bo" mu sie wykreca "kurwa drzwi metalowe mu sie wykreca no ale coz .poszlam zgłosoc ten fakt do spłódzielni a ona mowi ze nic nie moga zrobic czy to tak jest naprawde?przeciesz ten facet mnie pilnuje na kazdym kroku !!! wiem ze zaraz napiszecie ze moglam na policje ale chciałam najpierw ten fakt do spłodzielni zgłosic i co dupa blada

Gość w kropce jestem.....
trzeba bylo emu wyklad strzelic i sypnac wiazanka a nie do spoldzielni leciec. Na Nastepny raz radze wymyslic co mu "powiesz'' i moze sie cham zamknie:D zapytaj m.in. dlaczego cie przesladuje....przeciez to karalne jest:D

Gość wkuuuuuurwiona
nikt niewie?

Gość wkuuuuuurwiona
on sie troche osral ze mu to powiedzialam oni sa troszke uposledzeni a raczej chorzy na natrenctwo jego zona tez nastraszylam go ze nagralam rozmowe

posyp kilkoma artykulami, paragrafami i wypad...przestrasza sie napewno:D a ty sie nie zlosc , nie denerwuj bo nie ma sensu. Takich ludzi trzeba sposobem;-)....

Gość wkuuuuuurwiona
ale co spłodzielnia nic nie moze?

nie, spoldzielnia na charakter ludzi nie ma wplywu:-)

tzn moze i cos by mogli zrobic ale nie beda interweniowac w klotnie sasiedzkie;-)

Gość wkuuuuuurwiona
dlatego nie podnosilam głosu tylku mu grzecznie mowilam ze prosze sie nie wydzierac nademna bo sobie tego nie zycze a on na chwile byl cicho ale za chwile sie darl wiec chyba spokoj jest lepszy napewno na moja korzysc ale teraz burakowi nie podaruje nastepnym razem policja