Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

boziam

WESELE, moze cos doradzicie

Polecane posty

Chcialabym miec fajne wesele, moze troche inne, nie takie oklepane jak kazdy ma. Znacie moze jakies fajne atrakcje na wesele, jakis fajny pomysl na plener? moze jakas metalową piosenke na pierwszy taniec polecicie mi?

Gość wielkanocny kogut
Nie ubieraj majtek pod suknie ślubną.

Gość wielkanocny kogut
przesyłam gorące całusy dla Twojej słodkiej cipki

wielkanocny kogucie moja c..pcia nie chce casusów od Ciebie, także zachowaj je dla jakiejś swojej kokoszki...

Gość wielkanocny kogut
Pamiętaj, że dopiero podczas nocy poślubnej możesz stracić cnotę.

Gość wielkanocny kogut
Pozwól mi przynajmniej przesłać całusy dla Twoich bosych stópek.

hmmmmmm no raczej nie - cale moje cialo zarezerwoane jet dla mojego męza i zdania nie zmienie..od stop po wlosy jest jego:)

Gość wielkanocny kogut
Czy widziałaś już kutasa swojego męża ?

Strasznie sztywna ta para z filmiku , młoda tańczy bez życia. Ballady rockowe, hmm kiedyś młodzi tańczyli do kawałka metallica nothing ellse - fajnie wyglądało.

OstraSiostra - wlasnie myslimy o tym kawalku i chyba on bedzie. Metallica jest priorytertem jezeli chodzi o muzykę.

Młoda na weselu na którym byłam jest miłośniczką właśnie tej muzyki. Pierwszy taniec wyglądał zjawiskowo..melodia świetnie komponowała się z panującym nastrojem , wszyscy byli zachwyceni. A pierwszy taniec w stylu samba, czy inne wygibasy już staje się pwooli standardem , nudnym trochę..

Gość fiutet98
Koniecznie orkiestra ktora rozbawia towarzystwo. Odradzam dyskjokeja!

No ja wlasnie wybralam dj... ale jest super, zdbylam duuuuuuuuuzo opinii o nim zanim go wzielam, widzialam jak prowadzijest bobmowy.. a zespoly ktore widzialam sa cieki, a nawet gorzej, jeden tylko byl fajny ale mial zajety termin. Takze wolalam dobrego dj niz cienki zespol.

Polecam Def Leppard "Love bites" , to jest rockowa muzyka, ale takich ballad mają sporo, posłuchaj ich kawałków, mnie aż dreszcze przechodza :D Ja to bym chciała na swój ślub kościelny jechać po mieście w białej sukni na motorze z całą bandą harleyowców :D I kiecke też sobie wypatrzyłam taką kurczę w kowbojskim klimacie:D Włosy rozpuszczone długie, zero jakichś idiotycznych upięc czy koczków, co najwyżej kwiat we włosy i heja :D Żadnych szpilek, raczej płaskie w stylu balerinek. Żadnych bolerek, futerek, i innych niepotrzebnych pierdołowatych okryć. Makijaż jak najbardziej naturalny. moja znajoma miała na swoim ślubie makijaż taki że prawie go nie było widać, a wyglądała tak cudnie jak nie ona :) Miała dobrą makijażystkę i ja się przyczaję na tą samą :) Weselicho.. no cóż, każda by pewnie chciała żeby jej było inne, a tak naprawdę wszystkie są takie same, dlatego tym się akurat nie przejmuję, ważne zaby się wszyscy dobrze bawili, a zamierzam zaprosić wszystkich bliskich, od najmłodszych szkrabów po najstarszych dostojników rodzinnych :D Przyjaciół też nie może zabraknąć:) Salę chciałabym ewentualnie przystroić po swojemu, tzn. może to pięknie nie wyglądać, ale np. plakaty i zdjęcia na ścianach, jakieś fajne, to co opisuje nasze życie, hobby, zainteresowania, wspólne fotografie, wszystko w formie zdjęć, dużych plakatów, kolaży itp. Zespół powienien umieć zagrać wszystko od disco z pola po hard rocka :D Hmmm co jeszcze, a zaproszenia, jakieś śmiechowe najlepiej, i raczej nie żadne tam białe z gołąbkami i obrączkami na ozdobnym złotym papierze, takie klimaciarskie z żartem :) Oczywiście z dopiskiem, że zamiast kwiatów przyjmujemy np. przybory szkolne, a potem to idzie na dom dziecka , albo karme dla psów i do schroniska, to jest fajny nowy zwyczaj. No i co jeszcze? Auto:D Najlepiej jakiś stary caprik cabrio, oczywiście z puszkami starymi przyczepioneymi z tyłu jako ogonek:) I jakaś fajna tablica rejestracyjna. Gości minimum 100 oso, ale pewnie wyjdzie więcej:P Generalnie ma być na wesoło i żadnych stresów i nerwów :)

Gość kwadrattowa
Jak chcesz inaczej, to zrób bal przebierańców. Serio mówię.

Gość bezsensuu
trochę dziwne, że chcesz INACZEJ, ale nie masz żaddnego pomysłu na SWÓJ ślub :O oczekujesz podpowiedzi od innych. Myślisz żer to bęzie TOWJE wesele?:O

Nothing Else Matters na pierwszy taniec Przyjaciele to mieli, ale to jest piosenka, która ma/miała ogromne znaczenie dla nas wszystkich, nie tylko dla Młodych. Dlatego ten taniec to była BARDZO wzruszająca chwila dla całej naszej paczki. Co do samego wesela, to ja swoje robiłam inaczej niż wszyscy i na dobre mi to nie wyszło część rodziny nadal sie czepia, że nie było tego a tamtego a było coś innego... Więc nie wiem czy to dobry pomysł. Zastanów się jeszcze.

Ja mam juz swoj plan, ale chce poczytac co inni robia na weselu. U mnie na sali bedzie duzy telebin z naszymi fotkami od dziecka malutkiego do tego jak dorastalismy, duzo gerberow pomaranczowych ( ulubiony kwiat), duzo metalliki. Do ślubu jedziemy olbrzymim Hammerem H2 - goscie razem z nami w aucie a nie tylko para i swiadkowie. Suknia raczej klasyczna, nie chce jakiejs blyszczacej it. ( najchetiej zalozylabym czarna:) ale bedzie biala tradycyjnie.