Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Angel from hell

Kto siedzi w domu chory i mu się nudzi ?????

Polecane posty

W piątek byłam ostatni dzień w pracy w weekend myślałam,że umrę w Poniedziałek byłam u lekarza dostałam antybiotyk (zapalenie oskrzeli ) i dopiero w poniedziałek idę do pracy nie dość,że zdycham :O to jeszcze nudno :O

Gość to jest wasnie twoje zycie.
ja mam grype ale na 16 na chwile ide do pracy :/ najchetniej bym sie polozyla i zasnela :/ jeszcze mam diete i nawet nic slodkiego zjesc nie moge :/ zle sie czuje ani nic konkretnego zrobic nie idzie- nic! :( wiec zaczne ogladac "Przyjaciol: chociaz znam ich na pamiec.

Gość facet z Polski
Czy u lekarza podczas badania zdjęłaś stanik ? Jeżeli tak, to zazdroszczę facetowi lekarzowi, że widział Twoje piersi.

Gość olicja kowałska
cześć:) w tamtym tygodniu zerwałam ścięgna na imprezie:O mam tonowego gipsa

Gość facet z Polski
do Angel. Przesyłam gorące całusy w Twoją słodką myszkę.

Gość facet z Polski
To pewnie pokazałaś lekarzowi Twoje bose stópki. Ja uwielbiam oglądać bose kobiece stopy.

Gość olicja kowałska
5 tygodni i jeszcze seria zastrzyków w brzuch:O ale impreza udana była:D ze stołu skakałam;):D:D:D grypa dokuczliwa:O ale nie groźna jak wyleczysz:) mój syn miał dość poważne problemy po grypie - węzły chłonne,młody nacierpiał się jak cholera,uważaj na siebie;):)

ja wolę chodzić do pracy niż się tak męczyć a i tak sama jestem sobie winna jakieś 2 tyg przed już mnie coś brało lekka gorączka ,katar chwilami kaszel zbagatelizowałam i mam zapalenie oskrzeli :O