Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Konsternacja89

Zachorzałam...:O

Polecane posty

zrób sobie bombe lekową ;) wypij 2 Fervexy, jeden po drugim..2 gripex'y i kapsułki rutinoskorbin i do łóżko się wygrzej ;) zaśnij na 1-2 ;) może się poczujesz lepiej już ;)

a ja na 15 do roboty idę :O ty tylko pójdziesz, napiszesz i wrócisz, a ja będę musiała siedzieć 8h 😭

No widzisz Niedziel, jaka ja biedna jestem? To są moje pierwsze ćwiczenia z tego przedmiotu... a już facet przysłał maila z materiałami, z których zrobi nam kolokwium... :( I ja tak mam z każdymi ćwiczeniami w sumie...

Właśnie jak tam? zjechały kolezanki ? czy dalej same zagubione pierszaki się wałęsają?? :D Wszyscy padaja przy tej pogodzie.. ja się ratuje codziennie witamina C chcoiaż dalej znaczyna łapać, przez to ze w domu praiwe wszyscy chorzy

Mnie przewiało we wtorek jak wracałam rozgrzana z salsy... i sterczałam na przystanku... a piździło nieźle... Na dodatek nie mam tu żadnych ciepłych rzeczy, bo pakowałam się na studia jak pijana... połowy rzeczy zapomniałam wziąć...

Najedz się czosnku i wypij parę grzanych piw :) Niezawodny sposób na przeziębienie :D, a jakby nie dało rady to jeszcze z ćwiartkę wódki i będziesz zdrowa jak rydz... no może jak maślak.

I będę cuchnąć jak stary kapeć:P Nie lubię piwa... a grzane wino może być? W ostateczność wódka przejdzie:P ps. trzymają się Ciebie te grzyby ;P

Nawet czosnku nie mam pod ręką... :( Nie dam rady się nauczyć na tego kolosa chyba... i na mecie będę mieć coś w plecy... świetnie...

Niektórzy mieli już w poniedziałek... z biofizyki... ;) próbuję się ogarnąć... ale słabo mi to idzie...:P aj tak bardzo mi się nie chce...