Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jajajajajajjajka ja jjajajja

wasze zwiazki, jakie sa???? >>>>>>>>>>>>>>>>>>

Polecane posty

Gość jajajajajajjajka ja jjajajja

zapraszam do dyskusji i dzieleniem sie doswiadczeniami. Interesuje mnie jak wyglada wasz zwiazek kobietki. Jestem ciekawa jak jest u innych, co zescie przesli, czy byly jakies problemy, moze klamstwa, moze zdrady, jak sobie z tym poradziliscie i jak jest teraz...co czujecie, jakie sa lelacje miedzy wami... Bo wiadomo, chyba nikomu nie uklada sie tak calkowiecie rozowo, nie jest chyba nigdzie tak idealnie. No chyba ze sie myle. Ja nie mam zbyt duzego doswiadczenia, moj maz byl moim pierwszym powaznym chlopakiem. Jestesmy razem po slubie 6 lat, dwojka dzieci. Jest dobrze...ale no wlasnie. Kiedys przed slubem zostawilam go dla innego, plakal i blagal zebym wrocila, wrocilam do niego bo zrozumialam jaka bylam glupia i ze tamto to byla pomyska kompletna. Dlugo zylam ze swiadomoscia ze maz to ten wlasnie jedyny, tak samo on o mnie mowil. Potem on zaczal spotykac sie z inna w tajemnicy przedemna...byl placz, klutnie, prawie rozstanie. Wybaczylam. Dal;ej jestesmy razem, ale to juz nie jest to co bylo kiedys.... swoj zwiazek teraz oceniam 7/10... wypowiedzcie sie...

Gość chooj cie obchodzi
pilnuj swojej doopy