Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kajaijagna

prosze niech mi ktos pomoze i sprawdzi jakie mam lekcje bo

Polecane posty

Gość kajaijagna

mi brakuje jakiegos programu w komputerze...bede bardzo wdzieczna

Gość a jaaaaaaaaa
a gdzie?

Gość kajaijagna
juz podaje żak bielsko sem. 2

http://www.zak.edu.pl to o to chodzi? moze linka jakiegos podaj, bo ja nie wiem gdzie tam planu szukac :o w ogole napisz jasniej, bo "zak" to mi sie kojarzy z cezary zakiem i niczym wiecej. mam nadzieje, ze to o to chodzi co wygooglowałam.

Gość kajaijagna
no ja sie nie znam na tych programach i nawet pobrac nie umiem wstyd mi nawet to pisac ale jestem tepa w tych rzeczach.

Gość a mi szkoda
język polski LO po gimnazjum II semestr 09.10.2010 początek zajęć: 7 13.20-14.05 język polski język polski geografia geografia geografia

Gość kajaijagna
tak o to dziekuje ci bardzo bardzo mi pomoglas ukłon w twoja strone.

Gość autorko tez chodzilam do zaka
w Bielsku, do liceum i jak dopiro zaczęłaś to zmieniaj szkołę jak najszybciej bo tam nawet nie pozwolą Ci matury zdawać z przedmiotu wybranego przez Ciebie bo im się nie opłaca brać komisji na jeden przedmiot :o I ja i koleżanka miałyśmy duże problemy bo dyrektorka myślała, że wszyscy zdadzą tylko podstawowe przedmioty i do widzenia a my chciałyśmy zdawać dodatkowe i inne języki to nam groziła,że nas ze szkoły wyrzuci. Miałyśmy kupę problemów [rzez nią. Także jeśli zależy Ci na maturze to szukaj innej szkoły bo żak w Bielsku to jakaś masakra. Już nie mówiąc o tym, że plany potrafią zmienić nagle. O indeks trzeba się prosić, świadectwa nie chcą wydać, normalnie paranoja.

Gość kajaijagna
nie prawda co piszesz o tej szkole jesli tobie sie nie podobalo to nie znaczy ze wszyscy musza z niej rezygnowac.