Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kura zawodowa

jak długo pracowałyście zawodowo przed 1 ciążą?

Polecane posty

Gość 11211
nie zazdrościmy ci... głupoty

Gość dziewczyno.....
4,5 roku

Gość dziewczyno.....
aha po macierzyńskim wróciłam do pracy na pełen etat :)

Gość bebik
2 lata przed zajsciem w ciaze, w ciazy pracuje

Gość dredowa
6 lat, pracowałam praktycznie do samego porodu, bo pod koniec 9 miesiąca szef już mnie wyrzucił na urlop bo bał się, że mu urodzę pod biurkiem :) Po macierzyńskim wróciłam do pracy, po czym po 4 miesiąach okazało się że znowu jestem w ciązy, ale wciąż chodzę do pracy. Dopóki starczy mi sił i zdrowia, chcę pracować :)

Gość ja pracowalam przez troche
ponad 3 lata do konca 36 tygodnia. Dlatego tyle, poniewaz nie mieszkam w PL, a tu gdzie mieszkam jest takie przepis prawny, ze trzeba isc na macierzynski od 4 do 6 tygodni przez porodem. DLuzej nie wolno pracowac, a pracodwacy to oczywiscie respektuja. Po macierzysnkim wrocilam do pracy na pol etatu - 3,5 dnia w tygodniu. 3 dni w firmie, 0.5 dnia w domu.

Gość ja nosiłam
zaczęłam pracować zaraz po skończenu liceum a urodziłam w wieku 27 lat, w ciąży tez pracowałam, po porodzie nie wróciłam do pracy

Gość po pierwsze
Ogółem pracowałam 13 lat. U tego pracodawcy, u którego zaszłam w ciążę pracowałam 5 lat. Niestety zmuszona bylam udać się na zwolnienie ze względu na ciążę zagrożoną - mialam krwiak. Przebywam na nim cały czas. Jestem w 33 tc.

Gość Ja.......................
nie pracowałam przed ciążą ( 9 lat temu) i nie pracuje nadal.Jakoś mnie nie ciągnie;-(

Gość najpierw na studiach
5 lat "na czarno" - wlasciwie pelny etat, pozniej 3 lata zatrudnienia, ciaza, 12 miesiecy macierzynskiego (nie w Polsce) i powrot do pracy najpierw na pelny etat a po kilku miesiacach na pol etatu (wole na razie wiecej czasu poswiecic dziecku )

Gość najpierw na studiach
a pracowalam chyba do 35 tygodnia bo jeszcze pod koniec chcialam leciec do Polski i wrocic zanim urodze ;)

Gość do nygus baba
czego mamy ci zazdroscic chyba tylko glupoty.Ja pracuje bo chce, zarabiam wiecej niz mozesz sobie wyobrazic ale sprawia mi to przyjemnosc.Jakbym miala siedziec w domu to bym chyba umarla wolalabym isc do pracy nawet za 300zl.Ale to chyba zalezy od charakteru bo ja bym sie wstydzila prosic meza czy kogokolwiek innego na podpaski