Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kura zawodowa

jak długo pracowałyście zawodowo przed 1 ciążą?

Polecane posty

Gość kura zawodowa

chodzi mi o to, ile lat/miesięcy przepracowałyście (po szkole, po studiach, w zawodzie albo i nie) zanim pomyslałyście o dziecku, zanim zaszłyście w ciążę? czy są takie, które nie pracowały, albo niewiele, i dopiero poszły do pracy po urodzeniu i odchowaniu dziecka?

Gość łowczyni spadków
ja pracowałam 3 miesiące potem ślub i zrezygnowałam z pracy. po co pracowac mąz jest od tego

Gość 11211
ja skończyłam jeden kierunek studiów w tym roku, drugi kończę za 2 lata. przez studia pracowałam dorywczo, a teraz szukam pracy na stałe, najlepiej w zawodzie. na dziecko zdecyduję się najwcześniej za 2 lata (czyli po obronie na drugim kierunku) i to tylko pod warunkiem, że znajdę pracę do końca tego roku kalendarzowego. nie wyobrażam sobie iść do pracy i po miesiącu zmykać na l4, bo ciąża. trzeba być odpowiedzialnym.

Gość takkkaaa jednnnaaaa
ja po szkole zaczełam pracowac w grudniu a w styczniu dowiedzialam sie ze jestem w 4 tygodniu;(

Gość kura zawodowa
oczywiście chodzi mi o pracę legalną, na ETAT, a nie dorabianie na czarno korepetycjami/promocjami itd w szkole i na studiach rozumiem, ze te mamy ktore pracowaly po 7, 12 lat zanim zaszly w 1 ciaze, zaszly w te ciaze majac ok 30-32 lata? bo konczac studia (dzienne) i idac do pracy na etat ma sie zwykle 23-24 lata.

Gość takkkaaa jednnnaaaa
pracowałam do 6 msc bo juz rady nie dawałam była to fizycna praca

Gość 11211
ale podczas studiów, nawet dziennych też można pracować na umowę o pracę? niekoniecznie od razu na czarno, albo zlecenie?

ja pierwszą pracę na umowę zaczęłam w wieku 19 lat, studiowałam zaocznie. studia skończyłam 2 lata temu. teraz mam 26 lat i 7 lat pracy za sobą :)

Gość żona palacza nałogowego
przez dwa lata

ja przed pierwszą ciążą nie pracowałam na studiach sobie byłam :) no i o dorywczych korkach i innych fuchach na czarno nie chcesz :P a teraz przed drugą to 3 lata w sumie pracowałam :)

Gość zgadzam sie z autorka tematu
Pracowalam troche ponad 4 lata.

Gość mama 14 meisiecznego synusia
Ja pracowalam troche ponad 3 lata, urodzil sie synus, po macierzynskim wrocilam do pracy na pol etatu i teraz od wrzesnia zaczelam nowe studia.

Gość a ja prawie
4 lata:)

Gość duomammma
zaczełam prace jako 20 latka (nie liczę stazu wczesniej), ta sama firma do dzisiaj, nauka zaocznie no i pierwsze dziecko urodziam mając 29 i pół, drugie mając 31 i poł:), dzisiaj mam 33 ... i pół:p

Gość duomammma
aaa, no i w pierwszej ciązy pracowałam prawie do konca, zza biurka wyjechałam ... do szpitala:-o na kolejnych 5 tygodni, juz do końca:-o

Gość nygus baba
ja nie pracowałam wcale przed i po ślubie też nie pracuje mam 33 lata i ani 1 dnia przepracowanego:) Zazrościcie?

Gość nygus baba
mąz zarabia ja jestm zabiezpieczona finansowo przez rodziców za marne 1500 nie pójde się męczyć do pracy

Gość nygus baba
od roboty tylko garb rośnie. Współczuje wam,że musicie zapierdalać