Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

original flower

Nasi faceci pozytywnie:)

Polecane posty

Cały czas czytam o tym , że faceci to są źli, niedobrzy, lenie itp. Wady można mnożyć:P Ale przecież potrafią też sprawić , ze jesteśmy szczęśliwe:) Dlatego pomyslałam by załozyć topik o niespodzianka i przyjemnych zaskoczeniach jakie zafundowali nam nasi mężczyźni. Mam nadzieję, że będzie odzew o ukrytych walowach płci przeciwnej:P

Gość gert stulejson
faceci są źli, szczególnie ci biali. najlepsi są śniadzi, czasowi imigranci z bliskiego wschodu:classic_cool:

śniadanko do łóżka:P Ja tak dobrze, aż nie mam ale nie muszę gotować bo mój to zapalony kucharz , któremu w kuchni to z niczego wychodzi arcydzieło:)

Niech no pomysle... niespodzianki... hymm... przyjemne zaskoczenia... Coz za trudny temat zalozylas :P Jak sie pojawia to sie wypowiem, o ile do tego czasu topik bedzie istnial :o ;)

Gość Pies i dwa koty
Mój miał jeden taki poryw romantyznu:) Przy oświadczynach dowiedziała się , że już sala zarezerwowana jest na nasze welese i nie mogę odmówić:)

Gość wilkolubna
Coś mało tych wpisów ;) Może dodam coś od siebie. Zauroczyłam się w facecie, który tak czaruje mnie swoim wzrokiem, że już od tego robi mi się wspaniale i ciepło. Do tego jest spokojny, opanowany, pewny siebie i czuły.

No to ja pochwalę się kiedyś moim "supermenem":) Byłam półtora tygodnia w szpitalu. Balam się na samą myśl tego co zastanę w domu po powrocie. A tu niespodzianka-posprzątane na błysk-nawet w szufladach poukładane , okna umyte i pranie zrobione. (Na co dzień pralkę traktuję jak by to UFO było i , ze nie należy do niej podchodzić) Trochę mi się to za piękne wydawało, ale zarzekał się , że sam to zrobił żebym odpoczywała po szpitalu (miałam zalecenie leżeć). Dopiero po roku na jaw wyszło, że ta pracowitość miała na imię Kasia(jego młodsza siostra) No ale podobno pomagał jej.... trochę:)

Gość ahhhhh
Ja sobie przypomnieć nie mogę za co mogłabym pochwalić tego mojego lenia:)

Gość chyba nie Ty jedna:)

to było rok temu... wiedziałam ze na urodziny dostane od niego psa, jednak urodziny mam w styczniu wiec niczego sie nie spodziewalam a tymczasem mój luby przyjechał do mnie w 2 dzień swiąt bożego narodzenia z malutkim szczeniaczkiem który w ten dzien skonczyl 6 tygodni. mial na sobie wielka czerwona kokarde... a ja sie poplakalam ze szczescia. dodam ze moj facet noc przed przyjazdem pracowal i zaraz po pracy pojechal 100 km po psa a potem 300 km do mnie. wymagało to od niego wielkiego poswiecenia..

Gość kasiula1982911
Gdy byliśmy narzeczeństwem to były kwiaty bez okazji, romantyczne wypady w góry. Mój mąż był wtedy bardzo spontaniczny niestety później wkredła się monotonia i teraz to o kwiatek to od wielkiego dzwonu dostanę. Ale uwielbiam jak coś robię a on podejdzie dać tylko buzi albo przytulić.

Faceci to potrafia sie postarac tylko na poczatku, potem jak juz cos jest upolowane to mysla, ze juz nic z tym robic nie musza. A sa w bledzie. O kobiete starac sie trzeba caly czas:) Jesli zaczyna zapomniac o kwiatkach czy innych duperelach, ktore kobitki uwielbiaja to musza sie liczyc z tym, ze ta kobitka predzej czy pozniej znadzie kogos zacznie o nia zabiegac :)

dlatego uwazam ze to bylo najmilsze co mnie spotkało z jego strony. wiadomo ze czasami przynosil kwiaty, czekoladki, zabiera na randki ale to przy tej niespodziance jest niczym aczkolwiek doceniam to. chyba rzeczywiscie musi mnie kochac;)

Gość nieprawda!!!!!!!!!!!!
Trzeba dbać o siebię to mężczyzna będzie się cały czas starał. A po co to ma robić jak ma w domu zaniedbana krowę, króra tylko gdera i oczekuje niewiadomo czego

Mi daleko do zaniedbanej krowy, a mimo to facet sie nie staral i mial wszystko gdzies. Na poczatku super, pieknie... a potem... szybciej sama bym sobie kwiatka kupila niz od niego dostala. Jestesmy chyba zbyt dobre dla tych facetow :o

Gość a ja jestem w takim
związku, ze oboje robimy sobie prezenty bez okazji. Nie chodzi tu o nie wiadomo jakie rzeczy ale np. kupie mun jakąś śmieszną zapalniczkę albo t-shirt . A on za to wskoczy po pracy do cukierni po moje ulubione muffinki, żebym miała do kawy, kupi mi książkę którą od dawna chciałam przeczytać Mi taki układ odpowiada. Małe rzeczy a cieszą