Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość małaKasieńkaa

Czy w Tesco kupię już kurteczkę zimową Cherokee itp??Ubieracie już takie ciepłe?

Polecane posty

Gość małaKasieńkaa

Wiatrówka podszyta polarkiem już nie wystarcza brr na moim termometrze 8stopni. Polowanie czas zacząć, muszę gdzieś pojechać. Czy w Tesco są juz takie kurteczki, tanie są?

Gość małaKasieńkaa
No to zostaje Allegro, kurcze a tam ani dotknać ani nic :o a chciałabym naprawdę ciepłą kurtałkę no i ciężko znaleźc coś lekko za pupkę. Wszystko kurtki, czasami jakiś płaszczyk z kolei za długi.

Gość wnioskuje......
ja juz od wczoraj chodze w zimowym.....zastanawiam sie tylko jak wytrzymam gdy beda mrozy 30 stopniowe........

Gość małaKasieńkaa
Ja mam nadzieję, że takich mrozów nie będzie.

a ja kupilam ostatnio w tesco kurtke zimowa dla corki za 31 zl chyba bo byla promocja 30 % na wszystkie kurtki i jest to kurtka za pupe, taka w sam raz na zime, ale ja jej jeszcze nie zakladam takiej kurtki

Gość margareta3
ja kupiłam zimówkę za 24 zł.

Gość dziewczyno.....
na taką pogodę jak teraz to proponuję welurowy kombinezonik jak już albo polar i kurtkę cienką

Gość małaKasieńkaa
A te 30% taniej to jeszcze autualne czy juz po "kredkach" ?? Margareta gdzie taką kurteczkę tania kupiłas?

Gość margareta3
no właśnie w tesko, gruba, granatowa w biale wzorki z kapturem za pupę, nie taka krótka, było właśnie to promo - 30 %, tak kosztowała 45 zł a ja wciagnęłam ją za 24

no wlasnie nie wiem czy jeszcze jest ja kupowalam tydzien temu w sobote. wejdz na strone tesco i zobacz w gazetce czy jest jeszcze ta promocja

ta promocja -30% w tesco jest do końca miesiąca przynajmniej tak na gazetkach piszą :) myśmy tez małej kupili taką za pupe cieplutką z kapturkiem obszytym futerkiem jakieś 39zł kosztowała przeceniona z 59 a ostatnio mąz jeszcze jej tam buty kupił takie lżejsze kozaczki z cieniutkim kożuszkiem w środku przecenione z 59,90 na 17,70 :)

Gość gratuluje wam...
teraz wiem, dlaczego tak chorujecie wy i wasze dzieci. troche chlodniej sie zrobilo a oni juz GRUUUUUBE kurtki... :-O zenada...

Gość aktualnie w biedronce są
zimowe kurteczki po 24.99 a płaszczyki po 34.99. Całkiem fajne:)

gratuluję wam fakt masz rację :D ja dopiero tydzień temu to z cieniutkiej kurteczki na polarek z małą przeszłam ale co zrobić znam ludzi którzy przy 22 stopniach w mieszkaniu chodzą w grubych swetrach a u nas taka temperatura szczególnie w zimie to max a nikt jakoś w domu nie choruje :)

Gość njhuytykjhk,
w lidlu sa ładne i ciepłe kurteczki od dzisiaj

nie wiem czy sa, ale u nas spokojnie wystarcza wiatrówka na polarku, dziś było 7 stopni rano i silny wiatr. ale kurtki zimowe wolę na zimę zostawić, zwłaszcza jeśli sprawdzą się prognozy i długa i mroźna będzie :D bo jak przy 7 stopniach założę zimową to co założę przy -10 czy -20 stopniach???

Gość gratuluje wam...
moje dzieci, a mam ich 3, chodza w tej chwili w kurtkach na polarku wlasnie, najmlodsze ma roczek. Nie wlaczylismy jeszcze kaloryferow i dlugo tego nie zrobimy. Jedynie przy wysokich mrozach odkrecamy i to nie na czaly czas, ale na wyjecie z kapieli czy gdy bardzo zimna noc jest a dzieciaki sie rozkopuja. Nie rozumiem ludzi, ktorzy tak sie rozgrzewaja. najgorsze jest to ze nie zdaja sobie sprawy, ze jest to pierwszy i czesto jedyny krok, by sie zaziebic.

Gość a moje dziecko chodzi w bluzie
i na to płaszczyk bez podpinki, żadnego polarku tam nie ma. Jeszcze aż tak zimno nie jest, żeby w taki szał wpadać :D

Gość Wiecie co ja byłam dziś
na zewnątrz w płaszczu zimowym i wcale się nie spociłam. Słońce świeci, owszem, ale wieje bardzo zimny wiatr (żałowałam, że normalnego szalika nie wzięłam, bo miałam tylko chustkę i tak mi wiało w dekolt że całą drogę musiałam trzymać kołnierz od płaszcza). Rano na moim termometrze było około 0. Miałam około pół centymetrową warstwę lodu na szybie auta! Tak! Musiałam dziś skrobać szyby (yuppie! otwarcie sezonu). Także uważam że najwyższy czas zakładać cieplejsze rzeczy dzieciakom. Z tego co wiem, to w sklepach są już zimowe kolekcje od przeszło dobrego miesiąca (nie wiem jak wy sprawdzałyście, że piszecie że nic nigdzie nie ma?). Wystarczy się przejść do pierwszego lepszego CH albo Galerii! Na Allegro nie ma co robić zakupów, bo takie rzeczy to trzeba samemu obejrzeć i dotknąć.

Aha i żeby nie było nieporozumień: jestem z woj. mazowieckiego, więc nie wiem jak dziś jest w innych częściach polski, ale tutaj oprócz słońca niczego miłego nie uświadczycie.

Gość małaKasieńkaa
Szał, nie szał kupić muszę. Zapowiadali 1-2 stopnie zaniedługo i nie mam zamiaru wystawiać dziecka w wiatrówce! nie lubie przegrzewać dziecka ale wczoraj na spacerze w wiatrówkach tak zmarzłyśmy, ze żadna mi to była przyjemność. Najlepiej byłoby mieć taką kurteczkę za podpinką polarową na wiosnę/jesień. A na zimę puchową :) Ja zrobiłam błąd bo kupiłam kurtkę "grzybka" dwa guziczki u góry i rozkloszowana do dołu, krótka, bardzo łatwo wiatr zawiewa i chłodzi. Co z tego, że podszyta jakimś polarko-sztruksem. Pewnie ładnie wybrane już te kurtki w Tesco :( w Biedronce są ale do rozmiaru 86 i od 110 czy 120 bodajże. Ja potrzebuję na 98. Lidla nie mam więc nie wiem.

Dzisiaj chyba tylko było ciepło na zachodzie i południowym zachodzie Polski, a wszędzie indziej tak od -1 do max. 9 stopni.

W galeriach dziecięce są po 100, 120, 150 zł, więc jeśli możesz tyle zapłacić to jedź prosto do galerii właśnie.

Gość tu siedza same matki
co sa dyrektorami, maja wlasne firmy, wielkie tysiace na koncie, domy ale na kurtke dla dziecka wydac moga okolo 3 dych :D Ciekawe zjawisko :D:D:D:D:D

Gość CHOTETETEE24545
CIEKAWI MNIE CO WY ZROBICIE JAK BĘDZIE ZIMA JAK WY LEKKO CHŁODNIEJ SIĘ ZROBI A WY JUŻ DZIECIA KURTKI ZIMOWE ZAKŁADACIE A POTEM SIĘ DZIWICIE ZE WASZE DZIECI CHORUJA

Gość chotetete wystarczy założyć
mniej warstw pod zimową albo więcej warstw pod jesienną (ale nie wiatrówkę) i wychodzi mniej więcej na to samo :)

Gość ojj baby u mnie 5 stopni jest
to co ja mam dziecku ubrać?? Wiatróweczke? A zimową kurtkę przy -10 a może jednak przy -20 ?? Haaa dobre, dobre.

Gość jak w lecie bedzie -10 to
..to ubierzecie krótkie rękawki bo przecież lato będzie? Ubiera sie odpowiednio do pogody i już.

Gość u mnie rano było
-3 stopnie. Uważasz że to pogoda na wiatrówkę? Musiałam dziecko zaprowadzić do przedszkola, założyłam cieńszą zimówkę. Ciepło to jest tylko przez okno. Ja sama w płaszczu z podpinką biegam.