Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Basiol75

DLACZEGO faceci odmawiają?????

Polecane posty

Gość Basiol75

Po krótce było to tak:widujemy się w pracy.Znajomość nasza zaczęła się od tego jak złożył mi życzenia imieninowe,dostałam buziaka choć on się bardzo wtedy zarumienił.Potem były spojrzenia, uśmieszki, puszczanie oczek itp choć generalnie mało słów.Jakiś czas póżniej wytłumaczył mi pewne zagadnienia związane z pracą, za co ode mnie dostał buziaka w polik i czekoladki.ACH te iskierki w jego oczach...Niedawno miał urodziny, o których wiedziałam z NK, na życzenia wszystkiego najlepszego odwzajemnił mojego buziaka i było to raczej bliżej ust.Następnego dnia był niezwykle zadowolony...Ostatnio jednak chciałam mu podziękować za coś co dla mnie zrobił i niemalże odruchowo zbliżyłam by dać mu całuska, ale niestety teraz się odsunął...Wymienił moje imię i poprosił żeby tego więcej nie robiła.DLACZEGO?Igrał ze mną czy to ja sobie coś nawyobrażałam?Czy boi się że coś się z nim dzieje kiedy jest blisko mnie?Jak mam mu obiecać, że tego nie zrobię kiedy nie mogę przestać o nim myśleć?

Gość ważniara
pierwsza zasada: nie śpiesz się.rozmawiaj, zagaduj, ale nie całuj. i kup poradnik sztuka uwodzenia roberta greena, polecam, bo działa.mówie serio

Gość Basiol75
NIE chodzi mi o to dlaczego faceci odmawiają kobietom czegoś więcej gdy jest już iskrzenie...

Wymienił moje imię i poprosił żeby tego więcej nie robiła Pogodzil sie z zona i ma buziakow pod dostatkiem:) a Ty mu glowe zawracasz:)

i kup poradnik sztuka uwodzenia roberta greena Taaak i dzialaj wedlug instrukcji. Dokladnie.

Gość Basiol75
Wymienił moje imię -bo robi to rzadko. A z tego co wiem- nie jest żonaty.

Gość no chyba sie potrzebalo
jak mozna koledze w pracy za kazda pomoc dawac "caluski"??? Ja to nawet jakby mi sie jakas laska podobala, to gdyby mi sie rzucala z "caluskami" na twarz w robocie, to bym sobie pomyslal ze jakas chybnieta raczej i tez bym spierniczal od niej jak najdalej. tobie sie wydawalo ze iskrzylo miedzy wami. widocznie tylko ci sie wydawalo.....

a może poznał już kogoś innego? Praca to najgorsze miejsce z możliwych na romanse, łatwo zacząć, ale potem gdy jest koniec, nie jest już przyjemnie, więc nie rzucaj się z całusami na facetów. Niektórzy mężczyźni czerwienią się, gdy muszą porozmawiać z kobietą, a co dopiero gdy ją całują. Może na Twoich imieninach pocałował Cię przypadkiem albo z grzeczności ( o ile to na prawdę od niego wyszło?)? A potem to już tylko Ty go całowałaś i w końcu chłopak miał dość... Oczywiście nie zrozum mnie źle, wcale nie chcę Ciebie potępiać, po prostu ja osobiści, po jakimś całusie w policzek na imieninach, w życiu bym nie pomyślała, że chłopak na mnie leci...

Gość Basiol75
Nie gejem też nie jest , ale skończył polibudę więc chyba nie bardzo działa w klimacie damsko-męskim...

Gość Basiol75
Może i mam taką naturę ale nie rozdaję całusków każdemu,rezerwuję je tylko dla wyjątkowych osób...

Gość laleczkaaaaaaaa21
No cóż byłaś dla iego za słodka . podziękowania , czekoladki , całuski , uśmieszki.. co to mam być? nie lepeij byloby być dla niego milą ,ale troszkę niedostepną?

Jeśli nie ma zony, nie jest gejem to może po prostu szef mu zakazał przyjmować buziaczki od Ciebie.

Gość Basiol75
Właśnie taką strategie zamierzam przyjąć może rzeczywiście byłam za słodka ale on facet jak marzenia mówię Wam nie zrezygnuję z niego tak zwyczajnie ja mam czas...

A jak niedostępną będziesz dla niego skoro go już całowałaś bliżej ust?

Gość laleczkaaaaaaaa21
Nie chodzi tez żebyś byla zbyt nie miła ,albo zdystansowana.. Najlepiej być na luzie , ale też taka żeby to on musiał zdobywać ,a nie Ty jego ;D a jak nie chce zdobywać to bye bye

Gość Basiol75
Zawsze na coś wpadnę w końcu muszę się z nim kontaktować w pracy..

A jeśli będzie tak jak z myśleniem o tym dlaczego mężczyźni odmawiają?

Gość Basiol75
Ale żeś wymyślił:)

Gość Basiol75
Sorki ale po nicku przecież nie widać. Masz uraz do facetów?

Gość Basiol75
Sorki ale po nicku przecież nie widać. Masz uraz do facetów?

Gość Basiol75
Bo Twoje odpowiedzi są jakieś z nutką negatywizmu

A skąd my mozemy wiedzieć dlaczego??? Uważasz, że na kafe same wróżki aniele siedzą???