Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anka8889

dlaczego ? :(

Polecane posty

Gość anka8889

Od pewnego czasu moj maz nie jest juz taki kochana , nie chce sie przytulac nie pamietam kiedy powiedzial "kocham" , ciagle mnie denerwuje , pyskuje i chyab dlatego nie mam ochoty z nim na seks :( i to jest nastepny powod by sie poklocic mial ktos tak ?

Gość bez nickowa.....
nei

Gość bummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ja tak miałam, a raczej dalej mam, z tą różnicą że to on nie ma ochoty na sex, a ja mam ogromną...

Gość anka8889
on mnie chyba juz nie szanuje :( tak sie zle czuje w tym malzenstwie :( masakra ja chce poprostu byc przytulana kochan a teraz tego nie czuje i siegam tylko pamiecia jak to mialam dobrze z kims innym :( zaczynam sie zastanawiac czy jak bym byla z moim ex czy bym miala lepiej :(

Każdy ma takie dylematy, ja wybrałem rozwód. Najlepsze, najlogiczniejsze, najrozsądniejsze rozwiązanie. ps. czuję, że odżyłem. Zastanów się nad tym!

Gość anka8889
Rozwod ? hmmm .... :( mamy syna , ja bym wolala zrobic cos co sprawiłoby ze wrocimy do tej wielkiej milosci co byla przed slubem , po ost seksie co wiem ze nie mialam na niego ochoty płakalam w lazience ;( nie daje rady :*(

Gość fdfgdfgfdgfdgdfg
mąż psyskuje? - hahahaha ale określenie, nie ciech cię chooj strzeli. pyskować może dziecko a nie facet.