Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

orkiszka

wasze projekty domów

Polecane posty

Gość gość
My wybraliśmy projekt domu w firmie która nam go też wybuduje zobaczcie sobie http://gamebodom.pl projekt Gamebo 101

Gość gość

Ja miałam indywidualny projekt domu. Zgłosiłam się w tym celu do studia architektonicznego www.studioarchitektonicznear.pl Oni wykonali dla mnie świetny projekt domu, w którym teraz mieszkam. Polecam wam zapoznać się z ich ofertą.

Gość ankaskakanka

Gotowe projekty są dużo tańsze a całkiem fajne jak się dobrze poszuka i wybierze  i dopasuje pod swoje potrzeby. Da się. My znależlimy bardzo ciekawy peojekt na stronie studia autorskiego PROJEKTYKA. Mają dużo gotowych projektów i szybko wysyłają

Gość Kaja

U nas od razu zwróciliśmy uwagę, że musi być projekt domu z rozwiązaniami ekologicznymi. Na przykład panele fotowoltaiczne mamy od firmy Oze-Biomar. 🙂

Mi się bardzo spodobał projekt domu zProjekty z wizją  i postanowiłam pokazać go mężowi. On tez się w nim zakochał, a to już była ewidentna oznaka tego, że projekt jest naprawdę genialny 🙂 Decyzja już zapadła i postanowiliśmy zakupić ten projekt. Muszę Wam powiedzieć, że po prostu nie mogę się doczekać aż ten dom stanie i się do niego wprowadzę!

Może jest tu ktoś na etapie budowy domu i korzysta z projektów pracowni MG Projekt?

Konkretnie chodzi mi o projekt pod nazwą Kasjopea

Pracownia wydaje się profesjonalna, więc myślimy skorzystać z ich oferty! 

Na razie jesteśmy na etapie formalności z działką...