Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie oddal mi glupek kasy ;(

Jak zmotywować byłego do oddania kasy???

Polecane posty

nie wiem bo po tym jak zobaczyłam jaką fotke na głowną ustawił to go usunęłam ze znajomych i zablokowałam. to ta fotka http://www.voila.pl/380/1ongc/index.php?get=1&f=1 nie bede mówić że laska to solara, bo wyjde na zazdrośnicę...ale on jest obłudny mówił że nie lubi spalonych i farbowanych ;/ ale jaki cel miało wstawienie etego na główne?? chyba wiadomo że lans tą laską (bo foty przecież nie robił on;/)

wyczuwam iż masz 19,20 max 21 lat :> chyba ze sie myle.. i tak , zdjęcie nie jest tragedią tudzież właśnie też mowi do mnie " zobaczcie jaka dupa i jakie auto, + ja jestem fotografem " (tym na zdjeicu oczywiscie).. LAska niby ladna ale rzecyzwiscie solara :D ... Ale no nic.. ogolnie z tego co mowilaś jset lekko szurnięty... A naprawde nic się nie tumaczyl jak zerwalas? nie dzwonil itd?

grzecznie się przypomnij, tak jak wcześniej ktoś napisał, wyślij mu esa, że kasa jest Ci potrzebna. bez wyzwisk.

taaa jeszcze ta fota na której ona ma czarne oczy (znaczy umalowane a on że nie wcale sie nie malowała!) wkurzyła mnie ta akcja, jak ma ją tak wielbić to niech se wielbi i zwala się pod nią w łózko :D nie zamierzam być z kimś kto mi mówi jak się umaluję że mam być naturalna po czym wzdycha do tipsiar i innych;/ ehh tak mam 20 lat ale co to ma do rzeczy? jak byłam młodsza i spotykałam również mlodszych chlopakow to okazywali mi więcej szacunku ;/ mną sie ekscytowali a nie jakąś obcą niunią ;/

aha :( to miło mi ;) widze , że też jesteś fotomodelką? :P w sumie wyglądasz na sympatyczną dziewczynę...do tamtej laski którą fotografował też nic nie mam , w końcu to on ją niemal błagał o sesje ;/ postanowiłam że nie dam się dłużej tak poniżać :( wiecie napisal mi wiadomosc na gg! z 2 godziny temu (ale nie dochodzi do mnie bo zablkowoałam pokazywanie) że dziekuje za chomika którego mu oddałam :o żałosny!! nie potrafi sie odczepić!! tyle razy z nim zrywałam i wracałam ale teraz czuję że mogę się wreszcie uwolnić i jak to w piosence rihanny 'Want you to make me feel like I'm the only girl in the world ' on tego nie potrafi...jaką dać mu nauczkę żeby sie odwalił?? może pokażę się z jakimś facetem i pomysli żeto mój nowy :)

ok dobranoc Wenus ;* 😴🖐️

*miłych snów miałam napisać, w kartach mi wyszło, że do niego wróce :/ 😠oby nie

WIEM! może mu napiszę "oddalam chomika bez kłotni bo chce to szybko zakończyć i mam nadzieję, że ty mi oddasz równie szybko i bez problemów kase"

Gość kfsdo nvcr
Na każdym portalu, na którym go znajdziesz pytaj, kiedy odda Ci Pieniądze, które od Ciebie pożyczył. Pytaj aż do skutku.

Gość Brodek132
To z chomikiem nawet dobre, humorystyczne i jednak da do zrozumienia ze wisi kase, pewnie o niej nawet nie pamieta kretyn.

w ogóle to pare dni temu pisał mi nocą jakieś smęty , raz że mnie kocha i nie umie beze mnie a innego razu, pyta "powiedz mi tylko , poznałas kogos nowego pewnie?" ;/

jestes Wenus?? :)

Gość napisałaś mu esa o kasę?
a tak w ogóle to on chce do Ciebie wrócić?

nie wiem czy chce wrócić mnie nie obchodzi już co on chce... napisalam mu esa, o dziwo odpisał że" odda najszybciej jak będzie mógł , bo przecież dla mnie kasa najważniejsza , skąd w ogóle pomysł że mialby mi nie oddać " :D :D :D hahahha juz mu nic nie odpisałam bo żallll ;/

Po I - nie wyzywaj go, chyba ze on cie kiedys tak nazwal, to tak:D, po II - napisz mu, zeby oddal i tyle. spotkaj sie nawet z nim ... \Powodzenia ! :)

nie mam po co sie z nim spotykać im szybciej skonczymy to tym lepiej , mogłabym go nawyzywać ale teraz nie bardzo bo jeszcze nie odda mi kasy ;/ ja pierdziu , teraz musze o tą kase tak zabiegać o moje wlasne pieniądze!!! nigdy nie pożyczę wiecej facetowi nic nigdy!!

więc widze ze narazie po problemie, moglas powiedziec zeby się okreslil kiedy odda.:) nie nie jestem fotomodelką, znajoma chodzila na studium fotograficzne i potrzebowala zdjec na zaliczen.. a po co miala szukac jakichs modeleczek sztucznych jak ta na zdjęciu co dalas.. :) znalzla znajoma :D

Gość nasłać komornika

Gość kafkahh
zerwałaś z chłopakiem przez głupie zdjęcie? no to faktycznie powód. z tego co czytam ,wnioskuję, że jesteś jeszcze dość młoda, raczej mało znająca życie. a jeśli chodzi o dług, to śmieszna jesteś. Założę się, że jak była to jeszcze wielka miłość, to sama mu naskakiwałaś z kasą (a może Ci skarbeczku pożyczyć?:* ) , a teraz, gdy już się rozstaliście, to nagle Ci się przypomniało o kasie...żałosne. poza tym, jakbyś tak bardzo chciała te pieniądze odzyskać, to byś się z nim w tym celu skontaktowała, zamiast tu smęcić i płakać, jaka Ty biedna jesteś, bo on Ci kasy nie oddał...uh, zaraz się popłaczę ;(

Gość weż kolesi z Pruszkowa
oni Ci kasę przyniosą od gościa:D gratis:D

Gość cocojambooo
myślę ze autorka niekoniecznie zerwała tylko przez głupie zdjęcie, czytanie ze zrozumieniem się kłania. Autorka wiele razy zrywała ze swoim gachem a zdjęcie tylko przepełniło czarę goryczy. A kasę ten fiut powinien oddać. Ja mam taką propozycję żeby autorka udała że się już z nim pogodzila i wróciła do niego i zaczekała aż gość zmięknie i odda kase a potem nara chłoptasiu...

Gość cocojambooo
pod żadnym pozorem kretyna nie wyzywać i nie pogarszać sytuacji, zmięknąć gościa i urobić, poprosić o zwrot kasy tak od zniechęcenia lub że matka/ojciec/siostra na leki potrzebują i nie mają czym zapłacić

kafkahh zerwałaś z chłopakiem przez głupie zdjęcie? no to faktycznie powód. z tego co czytam ,wnioskuję, że jesteś jeszcze dość młoda, raczej mało znająca życie. a jeśli chodzi o dług, to śmieszna jesteś. Założę się, że jak była to jeszcze wielka miłość, to sama mu naskakiwałaś z kasą (a może Ci skarbeczku pożyczyć?:* ) , a teraz, gdy już się rozstaliście, to nagle Ci się przypomniało o kasie...żałosne. poza tym, jakbyś tak bardzo chciała te pieniądze odzyskać, to byś się z nim w tym celu skontaktowała, zamiast tu smęcić i płakać, jaka Ty biedna jesteś, bo on Ci kasy nie oddał...uh, zaraz się popłaczę ;( JAK MOŻNA BYĆ TAKĄ CIPĄ??!!!! słuchaj dziecko, widzę twoje wpisy na wielu topikach i zawsze piszesz swoje mądrości, wyzywasz wszystkich weź zniknij z kafeterii , bo miejsce takich jak ty jest w ich patologiach. poza tym , nie NIE NADSKAKIWALAM MU Z KASĄ ! nie trafiłaś kretynko!!! wiele razy mu odmawiałam (zresztą pisałam o tym wczesniej ale chyba nie umiesz czytac) , ale ten jedyny raz mu pożyczyłam , a i tak długo mnie o to prosil. poza tym 100zł oddał mi po miesiącu , więc czułam że pozostałą kasę też mi odda na raty.