Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcialbym sie dowiedziec

sex analny, najlepsze pozycje :)

Polecane posty

witam. chcialbym sie dowiedziec jakie pozycje w seksie analnym sa dla kobiety najprzyjemniejsze. to pytanie glownie do Pań aczkolwiek faceci tez moga sie wypowiedziec jesli maja cos ciekawego do powiedzenia. i jeszcze jedno pytanko zwiazane z orgazmem analnym , czy ktoras z was to przezyla i jak bylo ?? prosze o powazne odpowiedzi. dzieki papa :)

Gość onapo30-tce
powiem tak...dla mnie najlepsza jest pozycja na lyzeczki....na pieska tez moze byc ale nie zawsze. Jesli chodzi o orgazm to jest on mozliwy ale nie przez sama stymulacje odbytu, ale przez stymulacje lechtaczki w czasie penetracji pypy.:)

Proponuję rozpocząć zabawę od pozycji na pieska. Użycie dużej ilości nawilżacza jest wskazane. Ważne że w tej pozycji kobieta ma władze nad szybkością penetracji. Ważne żeby delikatnie i powoli rozluźnić mięśnie okrężne. Kiedy kobieta już się rozluźni można stosować inne pozycje. Polecam na pieska z szeroko rozstawionymi kolanami.

Gość deufraudacja
ja was szczerze podziwiam

Gość każda dobra jest
ja proponuję klasyczną z nogami wysoko podniesionymi:) poza tym na pieska, na łyżeczkę i na jeźdźca (odwróconego też) w ogóle seks analny to uczucie niesamowite... orgazm nie do opisania:)

Gość ktosia...telefonistka
na pieska ,na łyżeczkę ....orgazm przeżywam często i jest naprawdę bosko ...;-)

Gość anal dla kobiety nie moze
byc przyjemny

a największy orgazm mam wtedy gdy wkładam sobie słuchawkę od telefonu do odbytu. A po nocnej zmianie używa jej mój kolega, którego nie cierpię hihi

Gość ktoś81...
trochę przegniłaś z tą słuchawka... :P

trochę ? ..........przecież to nie ja tylko podszyw :D

Gość ktoś81...
teraz Tobie głupio :P nie udawaj :P

no tak udawałam ;-)..ooo jak mi głupio :D

Gość ktoś81...
Kwestia partnera

dziekuje wszystkim za wypowiedzi chociaz wiele z nich to jakies bzdety typu ze to nie moze byc przyjemne dla kobiety itp. mam nadzieje ze ktos sie jeszcz wypowie. btw. wyprobowalem pozycje klasyczna i partnerka mowila ze odjaz byl hehe chyba czesto bede to praktykowal. czekam na wiecej komentarzy . pozdrawiam

Gość facet od upiku
no napiszcie cos jeszcze. to ciekawy temat jest

Gość a ?
przygotuj jej pampersy. za 5 lat bzykania w d... beda konieczne.

Gość robie to :)
do "a ?" robie to od 5 lat z partnerka i jesli chodzi o zwieracz to nic sie nie zmienilo dalej potrafi mocno go skurczyc ze nawet palca nie wloze. wiec nie iwesz o czym mowisz. gdzies tam cos przeczytalas albo uslyszalas i uwierzylas. ale to nieprawda

i znowu sie ktos pode mnei podszywa. nie chodzi zmieniac czesto majtek i nie ma zadnych plamek. matko takie podszywy sa zalosne. zal mi was ludzie. zamiast sie normalnie wypowiedziec to robicie cos takiego. smieszni ludzie

jest oki najlepiej na pieska ORGAZM boskiiiii tylko zanim on w Ciebie wejdzie niech doobrze Cie rozf=grzeje, popiesci...,a potem do dziela cudownie jest.

Gość do aleksandra85
zboczona jestes

a ty jestes pruderyjna/y i zacofana/y anal to nei jest zboczenie. sranie sobie na klate to jest zboczenie

Gość do aleksandra85
ja bym nie chcial dziewczyny, ktora to ma za soba

Gość hania_baniaaaa27
To ze zwieracze wciaz sa takie same to bzdura,ja po 1 razie mialam hemoroidy,wcale to nie jest przyjemne,laski robia to dla swoich facetow ktorych przy nich juz nie bedzie za pare lat jak pampersy beda potrzebne,nie dajcie sie dziewczyny namowic na ten zboczony seks

Gość duży rozmiarr
Czasami odbyt ma duży rozmiar, bo baba jest wielka jak chłop i ma taki męski powiększony odbyt jak geje...he , he, .........a z kolei jej analny partner ma małego i cienkiego jak krasnoludek.......wtedy uszkodzenia odbytu sa niezbyt duze.....no może później ona popierduje bez opanowania i trochę majtki się brudzą ale niezbyt uciążliwie.....dopiero na starość ma problemy.......ale co tam starość .przecież te analne laski będa zawsze młode i starość ich nie dotyczy

Kobieta, czy jak wolisz baba, używając twojego slangu, potrafi o wiele więcej niż możesz sobie wyobrazić. Nawet biorąc pod uwagę twoje gejowskie doświadczenia. Dlatego nie ma potrzeby byś się aż tak motzo rozpisywał, bo nieświadomie robisz sobie krzywdę. :O 🖐️

A co na to rodzice twojej szesnastoletniej "laski" ? Pewnie nie wiedzą że ich dziecko już udaje dorosłą osobę. :O Inaczej jej stary już dawno by ci wpierrdolił i było by po sprawie. A tak zamiast czytać lektury szkolne, przygotowując się do roku szkolnego 12/13 , obliczasz dni płodne i przy okazji wkurrwiasz swoimi postami spokojnych userów To forume jakby na to nie patrzeć, zostało stworzone przez ludzi dorosłych i dla dorosłych. I niech takie zostanie. :) Dlatego wkurrwiają mnie wszelkie wjazdy, gimgówna a już zupełnie nie do przyjęcia teksty, w których mowa jest o wykorzystywaniu seksualnym osób niepełnoletnich.