Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

inna od innych02

wyprawka dla bobasa

Polecane posty

Gość zatyczki do uszu koniecznie
jak wyzej :O

Gość gość
Na stronie http://www.brzusiomamy.pl/wyprawka-bobasa/ są wszelkie informacje na temat tego co powinno się kupować dla niemowlaka, korzystałam z tej strony i jestem bardzo zadowolona, ponieważ byłam w stu procentach przyszykowana do porodu

Gość gość
Nie kupuj żadnych pierdół na razie, uwierz mi ze na to zawsze znajdzie się czas już po urodzeniu. Dla mnie najważniejsze było: sterylizator do butelek (dopóki karmisz piersią- nie jest potrzebny), kosz na pampersy (zero smrodu), zapas pampersow, chusteczek nawiązanych, rożek WIĄZANY (żadne rzepy), termometr bezdotykowy, maść na odparzenia (bepanten). Z wieloma rzeczami polecam naprawdę poczekać do urodzenia. Nakupowałam smoczków, moje dziecko nienawidzi smoka, zawieszki do smoczków to samo, kołderki (żadne kołdry, tylko otulacze, lekkie kocyki), oliwki czy pudry- syn ma 6 miesięcy i do tej pory nie użyłam ani razu. Ubranka WYGODNE, miękkie, najlepiej zapinane od przodu, niedrapki, tetry ;)

Gość gość
I jeszcze prześcieradło do gondoli i łóżeczka x2, ze dwa ręczniki dla niemowlaka, podkłady do przewijania 60X90 (mam piękna komodę z przewijakiem, użyłam jej 3 razy

W sieci można znaleźć listy, choć pewnie trzeba je weryfikować.

Gość Milena

My już właśnie konczymy, czekamy jeszcze aż przyjdzie zamówiony materacyk lateksowy antyalergic covers  od Fiki Miki  i tak naprawdę mamy komplet 🙂 starałam się zamawiać dobrej jakości produkty, żeby maluszek miał wszystko porządne 

Gość Milena

My już właśnie konczymy, czekamy jeszcze aż przyjdzie zamówiony materacyk lateksowy antyalergic covers  od Fiki Miki  i tak naprawdę mamy komplet 🙂 starałam się zamawiać dobrej jakości produkty, żeby maluszek miał wszystko porządne